GÜREŞÇİLERİMİZ KIRKPINAR DA İDDİALI

Spor 22.07.2016 - 12:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜREŞÇİLERİMİZ KIRKPINAR DA İDDİALI

Bu hafta sonu 655. si yapılacak tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinde kol bağlayacak Gölcük’lü pehlivanlar takım olarak çok iyi hazırlandıklarını belirttiler

Bu hafta sonu 655. si yapılacak tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinde kol bağlayacak Gölcük’lü pehlivanlar er meydanına iddialı çıkıyor. Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel hocaları tarafından Kırkpınar'a hazırlanan Gölcük Belediyespor Güreşçilerimiz, takım olarak çok iyi hazırlandıklarını ve derece yapacaklarına inanıyor.. Bu yılki yağlı güreşlerle lgili açıklamada bulunan Gölcük Belediyespor Güreş Takımı Başantrenörü Rüstem Çavdar " Misyonumuzdan gelen bir anlayışla ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerinde şikesiz, dopingsiz, faulsüz, atalarımızdan gördüğümüz gibi yiğitçe, mertçe güreşler yapılmasını ve 655. Kırkpınar Güreşlerinden de sakatlık olmadan başarılı kürsü sonuçlarıyla bitmesini yüce yaradandan diliyorum. Bizler çalıştık, takdir Allahlındır" , diyerek tüm Gölcük’lü güreşseverleri 655. Tarihi Yağlı Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davet etti. Başantrenör Rüstem Çavdar konuşmasına devamla, bizlerden her zaman desteklerini esirgemeyen sayın Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Gölcük Belediyespor Kulübü Başkanı sayın Levent Değirmenci’ye ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, arkamızda tüm Gölcük halkının olduğu bilinciyle başarılı sonuçlarla dönerek onlarla birlikte mutlu olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz diyerek, sözlerini tamamladı.  
Bu hafta sonu 655. si yapılacak tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinde kol bağlayacak Gölcük’lü pehlivanlar takım olarak çok iyi hazırlandıklarını belirttiler

Bu hafta sonu 655. si yapılacak tarihi Edirne Kırkpınar Güreşlerinde kol bağlayacak Gölcük’lü pehlivanlar er meydanına iddialı çıkıyor.

Rüstem Çavdar ve Yusuf Yüksel hocaları tarafından Kırkpınar'a hazırlanan Gölcük Belediyespor Güreşçilerimiz, takım olarak çok iyi hazırlandıklarını ve derece yapacaklarına inanıyor..

Bu yılki yağlı güreşlerle lgili açıklamada bulunan Gölcük Belediyespor Güreş Takımı Başantrenörü Rüstem Çavdar " Misyonumuzdan gelen bir anlayışla ata sporumuz yağlı pehlivan güreşlerinde şikesiz, dopingsiz, faulsüz, atalarımızdan gördüğümüz gibi yiğitçe, mertçe güreşler yapılmasını ve 655. Kırkpınar Güreşlerinden de sakatlık olmadan başarılı kürsü sonuçlarıyla bitmesini yüce yaradandan diliyorum. Bizler çalıştık, takdir Allahlındır" , diyerek tüm Gölcük’lü güreşseverleri 655. Tarihi Yağlı Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davet etti.

Başantrenör Rüstem Çavdar konuşmasına devamla, bizlerden her zaman desteklerini esirgemeyen sayın Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, Gölcük Belediyespor Kulübü Başkanı sayın Levent Değirmenci’ye ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, arkamızda tüm Gölcük halkının olduğu bilinciyle başarılı sonuçlarla dönerek onlarla birlikte mutlu olmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz diyerek, sözlerini tamamladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.