LASTİK İŞ

GÜRÜLTÜ YAPANA CEZA KESİLECEK !

Gölcük 11.09.2014 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜRÜLTÜ YAPANA CEZA KESİLECEK !

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gürültü ve çevre kirliliği şikayetlerine neden olan işletmelere ceza kesecek.

Ayda  dört kez böyle şikayetlerin geldiğini ifade eden Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ses ölçümlerinni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını söyledi. Ses ölçümünde yüksek ses çıkmsı halince ceza kesildiğini ifade eden Çavuş ilçemizde en çok halı yıkama dükkanlarından ve cafelerden şikayet geldiğini söyledi.  SES ÖLÇÜMÜNÜ BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR Bugüne kadar yapılan denetimlerde esnafların uyarıldığını belirten Çavuş "Bize gelen şikayetleri inceliyoruz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bilgi veriyoruz. Onlarda gelip ses ölçümü yapıyor. Sesi yüksek bulunan işletmelere ceza kesiliyor. Ceza da sesin yüksekliğine göre değişiyor" dedi. Vatandaşların konuyla ilgili şikayetlerini dinlediklerini belirten Çavuş "Esnafların birbiriyle tartışması yerine gelip bize şikayette bulunmaları daha iyi. Bizde gerekli işlemleri yapıp esnafımızı uyarıyoruz" dedi.       
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gürültü ve çevre kirliliği şikayetlerine neden olan işletmelere ceza kesecek.
Ayda  dört kez böyle şikayetlerin geldiğini ifade eden Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ses ölçümlerinni Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını söyledi. Ses ölçümünde yüksek ses çıkmsı halince ceza kesildiğini ifade eden Çavuş ilçemizde en çok halı yıkama dükkanlarından ve cafelerden şikayet geldiğini söyledi. 
SES ÖLÇÜMÜNÜ BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR
Bugüne kadar yapılan denetimlerde esnafların uyarıldığını belirten Çavuş "Bize gelen şikayetleri inceliyoruz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bilgi veriyoruz. Onlarda gelip ses ölçümü yapıyor. Sesi yüksek bulunan işletmelere ceza kesiliyor. Ceza da sesin yüksekliğine göre değişiyor" dedi. Vatandaşların konuyla ilgili şikayetlerini dinlediklerini belirten Çavuş "Esnafların birbiriyle tartışması yerine gelip bize şikayette bulunmaları daha iyi. Bizde gerekli işlemleri yapıp esnafımızı uyarıyoruz" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.