LASTİK İŞ
ismail

''GÜVEN İÇİNDE SEÇİM YAPALIM''

Asayiş 29.03.2019 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

''GÜVEN İÇİNDE SEÇİM YAPALIM''

Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında Siyasi Temsilcileri ile Bir Yapılacak Seçimler İle İlgili Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında, demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında siyasi parti temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirildi. Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve siyasi parti il temsilcileri katıldı. Vali Hüseyin Aksoy toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Davetimize icabet edip katıldığınız için hepinize hoş geldiniz diyorum. Seçimlerle ilgili konularda siyasi partililerimizin il başkanları da birçok bilgi ve deneyime sahipler. Burada önemli olan karşılıklı sevgi saygı içerisinde bu seçimleri güvenli bir şekilde tamamlayıp, halkın özgür iradesinin sandığa yansıması konusunda sorumlulukların tam olarak gerçekleşmesini ortaya koymaktır. Özellikle siyasi partilerimizin il başkanlarından talebim birbirleriyle diyalog içerisinde olmaları, sorunları çözebilme noktasında iş birliği ve anlayışın egemen kılınmasıdır” diyen  Vali konuşmalarının ardından hayırlı olsun  dilekleriyle katılımlarından dolayı siyasi parti il başkanlarına teşekkür etti.
Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında Siyasi Temsilcileri ile Bir Yapılacak Seçimler İle İlgili Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında, demokratik bir şekilde gerçekleşmesi için Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında siyasi parti temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Makam Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve siyasi parti il temsilcileri katıldı.

Vali Hüseyin Aksoy toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Davetimize icabet edip katıldığınız için hepinize hoş geldiniz diyorum. Seçimlerle ilgili konularda siyasi partililerimizin il başkanları da birçok bilgi ve deneyime sahipler. Burada önemli olan karşılıklı sevgi saygı içerisinde bu seçimleri güvenli bir şekilde tamamlayıp, halkın özgür iradesinin sandığa yansıması konusunda sorumlulukların tam olarak gerçekleşmesini ortaya koymaktır. Özellikle siyasi partilerimizin il başkanlarından talebim birbirleriyle diyalog içerisinde olmaları, sorunları çözebilme noktasında iş birliği ve anlayışın egemen kılınmasıdır” diyen  Vali konuşmalarının ardından hayırlı olsun  dilekleriyle katılımlarından dolayı siyasi parti il başkanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.