LASTİK İŞ

GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI GÖLCÜK'TE YAPILDI

Gündem 13.02.2020 - 10:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI GÖLCÜK'TE YAPILDI

İl Emniyet Müdürlüğümüzce 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI'nı Gölcük'de gerçekleştirdi.

Yapılan uygulamaya Belediye, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekipleri de katılım sağladı.  ARANAN 2 KİŞİ YAKALANDI Yapılan uygulamada 129 şahıs sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalanmış ve gerekli işlemler yapıldı. Ayrıca 1 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten Adli işlem yapılpı. 18 umuma açık yer kontrol edilmiş olumsuz bir duruma rastlanılmamış, 3’ü okul servis aracı toplam 37 araç kontrol edilmiş, 4 araca cezai işlem uygulanmış olup 1 araçta trafikten men edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. 
İl Emniyet Müdürlüğümüzce 2019-2020 eğitim ve öğretim döneminde okullar ve çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI'nı Gölcük'de gerçekleştirdi.

Yapılan uygulamaya Belediye, Sağlık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü ekipleri de katılım sağladı. 

ARANAN 2 KİŞİ YAKALANDI

Yapılan uygulamada 129 şahıs sorgulandı, çeşitli suçlardan aranan 2 şahıs yakalanmış ve gerekli işlemler yapıldı. Ayrıca 1 şahıs hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefetten Adli işlem yapılpı. 18 umuma açık yer kontrol edilmiş olumsuz bir duruma rastlanılmamış, 3’ü okul servis aracı toplam 37 araç kontrol edilmiş, 4 araca cezai işlem uygulanmış olup 1 araçta trafikten men edilmiştir.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak ve her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.