LASTİK İŞ

GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI YAPILDI

Gündem 22.10.2019 - 15:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜVENLİ OKUL UYGULAMASI YAPILDI

Eğitim öğretim döneminde, okullar ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamında Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Koordinesinde Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ‘Eğitim güvenliğinde kararlıyız’ uygulaması gerçekleştirildi.

"Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız 2019-2020 Projesi"  kapsamında Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Gölcük Zabıta Amirliği, İlçe Sağlık, İlçe Tarım Müdürlükleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okul çevrelerinde güvenlik denetimleri yapıldı. NORKOTİK KÖPEKLER İŞ BAŞINDA Sabah okulların giriş saatinde Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yer alan işletme ve metruk yerlere,  Okul çıkış saatlerinde ise  Atatürk Anadolu Lisesi Çevresinde gıda kontrolleri ve sigara satış denetimleri ile Narkotik köpekleri uyuşturucu kontrolü yaptı. OKUL ÇEVRESİ DENETLENDİ Okul çevresinde ki gıda satış noktalarına ve diğer dükkanlar da denetimler yapılırken okul çevresinde ki yabancı kişilerde sorgulandı. Yapılan uygulamalarda  211 kişi  sogulanırken,  24 umuma açık yer kontrol edildi.  Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, Kontrol edilen 102  araçtan  7’sine  farklı maddelerden toplam 991 lira ceza kesildi. Ayrıca 1 araç trafikten men edildi.
Eğitim öğretim döneminde, okullar ve çevresinde alınan güvenlik tedbirleri kapsamında Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Koordinesinde Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ‘Eğitim güvenliğinde kararlıyız’ uygulaması gerçekleştirildi.

"Eğitim Güvenliğinde Kararlıyız 2019-2020 Projesi"  kapsamında Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Gölcük Zabıta Amirliği, İlçe Sağlık, İlçe Tarım Müdürlükleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde okul çevrelerinde güvenlik denetimleri yapıldı.

NORKOTİK KÖPEKLER İŞ BAŞINDA
Sabah okulların giriş saatinde Anadolu Kalkınma Vakfı Mesleki ve  Teknik Anadolu Lisesi çevresinde yer alan işletme ve metruk yerlere,  Okul çıkış saatlerinde ise  Atatürk Anadolu Lisesi Çevresinde gıda kontrolleri ve sigara satış denetimleri ile Narkotik köpekleri uyuşturucu kontrolü yaptı.
OKUL ÇEVRESİ DENETLENDİ
Okul çevresinde ki gıda satış noktalarına ve diğer dükkanlar da denetimler yapılırken okul çevresinde ki yabancı kişilerde sorgulandı. Yapılan uygulamalarda  211 kişi  sogulanırken,  24 umuma açık yer kontrol edildi.  Denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmazken, Kontrol edilen 102  araçtan  7’sine  farklı maddelerden toplam 991 lira ceza kesildi. Ayrıca 1 araç trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.