LASTİK İŞ

GÜVENLİK GÜÇLERİ İFTARDA BULUŞTU

Gündem 19.06.2017 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜVENLİK GÜÇLERİ İFTARDA BULUŞTU

Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına düzenlenen iftar yemeği Antikkapı’da gerçekleştirildi. Vali güzeloğlu “Türk Polisi, Türk Jandarması sadece görevini değil, milletinin her türlü zahmetini de üstlenmektedir. Küresel terörizm başta olmak üzere sınır aşan bütün suçlarda dünyanın çözmekte zorlandığı güvenlik ve sosyal güvenlik sorunlarında bu büyük devletin emniyeti ve jandarması örnek bir başarı ağı oluşturmaktadır. Bütün bu değerlerin taşıyıcısı siz değerli çalışma arkadaşlarıma, sizlerin şahsında Kocaeli’nde görev yapan emniyetimize, jandarmamıza ve tüm personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum”dedi.

  Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra;  Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt,  Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.  Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Osman Sarı, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Emniyet Müdür Yardımcıları ile birim müdürleri ve Jandarma personeli katıldı.   "MİLLETİN HER TÜRLÜ ZAHMETİNİ ÜSTLENMEKTESİNİZ” Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmasında; “ Değerli konuklar, bu Mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu akşam ilimizde her düzeyde sorumluluk alan siz değerli arkadaşlarımızla buluşmak istedik. Bu aynı zamanda hepinizin ve hepinizin şahsında bütün emek veren arkadaşlarımıza, bir teşekkür, bir şükranımızdır. Bütün çaba ve çalışmalarınız her türlü takdirin üstündedir. Türkiye, bir büyük millet ve dualı bir devlet olarak geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürürken unutulmamalıdır ki tarihin her döneminde bu mesuliyeti üstlenen, şehitler veren ve şehitler vermek noktasında bir an bile bu değerleri yaşatmak için tereddüt etmeyen bir büyük camiayı temsil edenlersiniz. Bu görevler, millete adanmış, özeli olmayan, milletin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul edip buna dönük mesuliyeti hisseden, takdir edilesi görevlerdir. Ben bu Mübarek akşamda emniyet ve jandarma güvenlik teşkilatımızın tüm mensuplarından şehadete erişen bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler gelecek her gün gelişen ve güçlenen, dünyadaki bütün mazlumların, mağdurların ve İslam dünyasının umudu haline gelen bir büyük devletiz. Kalkınmayı, gelişmeyi sadece maddi değerlerde değil, gerçekte ve esasta insani olan değerlerde görmekteyiz. Bu ahlakın ve anlayışın temsilcileriyiz. Bunun için Türk Polisi, Türk Jandarması sadece görevini değil, milletinin her türlü zahmetini de üstlenmektedir. Küresel terörizm başta olmak üzere sınır aşan bütün suçlarda dünyanın çözmekte zorlandığı güvenlik ve sosyal güvenlik sorunlarında bu büyük devletin emniyeti ve jandarması örnek bir başarı ağı oluşturmaktadır. Bütün bu değerlerin taşıyıcısı siz değerli çalışma arkadaşlarıma, sizlerin şahsında Kocaeli’nde görev yapan emniyetimize, jandarmamıza ve tüm personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim tutulan oruçlarımızı kabul eylesin. ” diyen Güzeloğlu konuşmaları ve Çınarlı Camii Müezzini Musa Çavdar’ın Kur’an-ı Kerim okumasının  ardından iftar yemeğine geçildi.   İzmit Müftüsü Musa Bilgiç’in yemek duasını yaptırmasının ardından Güzeloğlu beraberindekiler ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildi.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun ev sahipliğinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına düzenlenen iftar yemeği Antikkapı’da gerçekleştirildi. Vali güzeloğlu “Türk Polisi, Türk Jandarması sadece görevini değil, milletinin her türlü zahmetini de üstlenmektedir. Küresel terörizm başta olmak üzere sınır aşan bütün suçlarda dünyanın çözmekte zorlandığı güvenlik ve sosyal güvenlik sorunlarında bu büyük devletin emniyeti ve jandarması örnek bir başarı ağı oluşturmaktadır. Bütün bu değerlerin taşıyıcısı siz değerli çalışma arkadaşlarıma, sizlerin şahsında Kocaeli’nde görev yapan emniyetimize, jandarmamıza ve tüm personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum”dedi.

 

Antikkapı Restaurant’ta gerçekleşen iftar programına Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra;  Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt,  Adalet Komisyon Başkanı Muhiddin Paça, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.  Dr. Haluk Görgün, Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Osman Sarı, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Emniyet Müdür Yardımcıları ile birim müdürleri ve Jandarma personeli katıldı.
 
"MİLLETİN HER TÜRLÜ ZAHMETİNİ ÜSTLENMEKTESİNİZ”
Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun yaptığı konuşmasında; “ Değerli konuklar, bu Mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu akşam ilimizde her düzeyde sorumluluk alan siz değerli arkadaşlarımızla buluşmak istedik. Bu aynı zamanda hepinizin ve hepinizin şahsında bütün emek veren arkadaşlarımıza, bir teşekkür, bir şükranımızdır. Bütün çaba ve çalışmalarınız her türlü takdirin üstündedir. Türkiye, bir büyük millet ve dualı bir devlet olarak geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürürken unutulmamalıdır ki tarihin her döneminde bu mesuliyeti üstlenen, şehitler veren ve şehitler vermek noktasında bir an bile bu değerleri yaşatmak için tereddüt etmeyen bir büyük camiayı temsil edenlersiniz. Bu görevler, millete adanmış, özeli olmayan, milletin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul edip buna dönük mesuliyeti hisseden, takdir edilesi görevlerdir. Ben bu Mübarek akşamda emniyet ve jandarma güvenlik teşkilatımızın tüm mensuplarından şehadete erişen bütün kahramanlarımızı rahmet ve minnetle bir kez daha anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler gelecek her gün gelişen ve güçlenen, dünyadaki bütün mazlumların, mağdurların ve İslam dünyasının umudu haline gelen bir büyük devletiz. Kalkınmayı, gelişmeyi sadece maddi değerlerde değil, gerçekte ve esasta insani olan değerlerde görmekteyiz. Bu ahlakın ve anlayışın temsilcileriyiz. Bunun için Türk Polisi, Türk Jandarması sadece görevini değil, milletinin her türlü zahmetini de üstlenmektedir. Küresel terörizm başta olmak üzere sınır aşan bütün suçlarda dünyanın çözmekte zorlandığı güvenlik ve sosyal güvenlik sorunlarında bu büyük devletin emniyeti ve jandarması örnek bir başarı ağı oluşturmaktadır. Bütün bu değerlerin taşıyıcısı siz değerli çalışma arkadaşlarıma, sizlerin şahsında Kocaeli’nde görev yapan emniyetimize, jandarmamıza ve tüm personelimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim tutulan oruçlarımızı kabul eylesin. ” diyen Güzeloğlu konuşmaları ve Çınarlı Camii Müezzini Musa Çavdar’ın Kur’an-ı Kerim okumasının  ardından iftar yemeğine geçildi.

 
İzmit Müftüsü Musa Bilgiç’in yemek duasını yaptırmasının ardından Güzeloğlu beraberindekiler ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.