LASTİK İŞ

GÜZEL SANATLARDAN YIL SONU KONSERİ

08.06.2016 - 23:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜZEL SANATLARDAN YIL SONU KONSERİ

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Geleneksel Yılsonu Konseri’ni Haziran 2016 Etkinlikleriyle gerçekleştirdi. 2 Haziran 2016 saat 19.30’da Kocaeli Uluslar arası Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

 Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Orkestrası, Popüler Müzik Orkestrası ve öğrencilerin solo ve oda müziği grupları yer aldı. Müzik Bölümü Korosu’nu Müzik Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI yönetti. Müzik Bölümü Orkestrası’na Yrd.Doç.Dr. H.Hakan OKAY şeflik yaptı. Ayrıca Bölüm öğretim elemanlarından Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI ve Yrd.Doç.Dr. Neşe GRANÇER OKAY piyano eşliği ile ve Öğretim Görevlisi Sencer ÖZBAY da Elektrik Gitar ile konserde yer aldılar. Konser Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim elemanlarıyla öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sonucu olarak sergilendi. Konserde dünya müzik literatüründen ve Türk eserlerinden çeşitli ezgilere yer verildi. Konser izleyicilerden büyük beğeni topladı. Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Canan BAYER de dinleyici olarak yer aldı ve kapanış konuşmasını Dekan Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ yaptılar. Müzik Bölümü öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı, Yrd.Doç.Dr. Ü.Kubilay Can, Yrd.Doç.Elif S. Güleç Külekçi, Yrd.Doç.Dr.Neşe Grançer Okay, Yrd.Doç.Dr. H.Hakan Okay, Öğr.Gör. Bülent Aktaş, Öğr.Gör. Didem Albekoğlu, Arş.Gör. Özgür Ulusoy, Öğr.Gör. Sıtkı Sencer Özbay, Öğr.Gör. Tolga Alver sahneye davet edildi ve Dekanı Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Canan BAYER tarafından kutlandılar.
Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü, Geleneksel Yılsonu Konseri’ni Haziran 2016 Etkinlikleriyle gerçekleştirdi. 2 Haziran 2016 saat 19.30’da Kocaeli Uluslar arası Gençlik Merkezi’nde yapıldı.

 Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Korosu, Orkestrası, Popüler Müzik Orkestrası ve öğrencilerin solo ve oda müziği grupları yer aldı.

Müzik Bölümü Korosu’nu Müzik Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI yönetti. Müzik Bölümü Orkestrası’na Yrd.Doç.Dr. H.Hakan OKAY şeflik yaptı. Ayrıca Bölüm öğretim elemanlarından Yrd.Doç.Dr. Hakan BAĞCI ve Yrd.Doç.Dr. Neşe GRANÇER OKAY piyano eşliği ile ve Öğretim Görevlisi Sencer ÖZBAY da Elektrik Gitar ile konserde yer aldılar. Konser Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim elemanlarıyla öğrencilerinin yaptığı çalışmaların sonucu olarak sergilendi. Konserde dünya müzik literatüründen ve Türk eserlerinden çeşitli ezgilere yer verildi. Konser izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Konserde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Canan BAYER de dinleyici olarak yer aldı ve kapanış konuşmasını Dekan Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ yaptılar. Müzik Bölümü öğretim elemanları Yrd.Doç.Dr. Hakan Bağcı, Yrd.Doç.Dr. Ü.Kubilay Can, Yrd.Doç.Elif S. Güleç Külekçi, Yrd.Doç.Dr.Neşe Grançer Okay, Yrd.Doç.Dr. H.Hakan Okay, Öğr.Gör. Bülent Aktaş, Öğr.Gör. Didem Albekoğlu, Arş.Gör. Özgür Ulusoy, Öğr.Gör. Sıtkı Sencer Özbay, Öğr.Gör. Tolga Alver sahneye davet edildi ve Dekanı Prof.Dr. Sema GÖKTAŞ ve Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Canan BAYER tarafından kutlandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.