LASTİK İŞ

GÜZELOĞLU ''ÇOCUKLARLA ÇOK MUTLUYUM''

Gölcük 18.11.2015 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜZELOĞLU ''ÇOCUKLARLA ÇOK MUTLUYUM''

Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Saraylı Çocuk Evlerini ziyaret ettiler . Ziyarete Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi eşlik ettiler.

Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'nu çocuklar kapıda çiçekle karşıladılar. Vali Güzeloğlu çocukların kaldığı odaları gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Kasım ayında doğan Abdullah Cambaz, Burak Salhan ve Abdulsamet Şener'in doğum günü pastalarını birlikte keserek, doğum günlerini kutladılar.Çocukların okul durumu, öğrenimleri, sosyal faaliyetleri  ve Çeşitli spor dallarında  derece yapan   çocuklarımızla   sohbet eden Vali Güzeloğlu   çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler vererek, toplu fotoğraf çektirdiler. ÇOCUKLARLA ÇOK MUTLUYUM Sevgi evinde tüm odaları dolaşan ve çocuklarla tek tek sohbet eden, Vali Güzeloğlu, çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldı. Vali Güzeloğlu, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Gülen yüzlerinize görmekten, sizlere misafir olmaktan, bu güzel yuvada evlerinizde yaşadığınız ortamda hem sizlerle hem de sizlere hizmet eden ablalarınızla, hem sizin yöneticilerinizle gözlerinizden ve yüzlerinizden mutlu olduğunuz huzurlu olduğunuz ve çok şükür her birinizin yüreğindeki sevincini yüzlerine yansıdığını hep birlikte gördük. Hayata güçlü hazırlanmanız, hayata tutulmanız, yüzlerinizdeki gülümsemenin bir ömür boyu eksilmeden çoğalarak artması. İnşallah her biriniz gelecekte çok güzel yerlerde ve mutlu bir şekilde göreceğiz. Devletimizin bu güzel çatısında hem her türlü maddi ihtiyaçlarınızı karşılamak, hem de hayata güçlü hazırlanmanız beklentilerinizi karşılamak adına her kuruma katkı sağlıyor. Her biriniz gelecekte bu ülkenin çok güzel bireyleri olacaksınız. Derslerinize çok çalışacaksınız ve karne döneminde bizler tekrar sizlerin yanına geleceğiz. Karneler güzelse, hediyeler alınacak. Sizleri mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz” dedi.
Kocaeli Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Saraylı Çocuk Evlerini ziyaret ettiler . Ziyarete Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi eşlik ettiler.

Kocaeli Valisi Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu'nu çocuklar kapıda çiçekle karşıladılar. Vali Güzeloğlu çocukların kaldığı odaları gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Kasım ayında doğan Abdullah Cambaz, Burak Salhan ve Abdulsamet Şener'in doğum günü pastalarını birlikte keserek, doğum günlerini kutladılar.Çocukların okul durumu, öğrenimleri, sosyal faaliyetleri  ve Çeşitli spor dallarında  derece yapan   çocuklarımızla   sohbet eden Vali Güzeloğlu   çocuklara günün anısına çeşitli hediyeler vererek, toplu fotoğraf çektirdiler.

ÇOCUKLARLA ÇOK MUTLUYUM
Sevgi evinde tüm odaları dolaşan ve çocuklarla tek tek sohbet eden, Vali Güzeloğlu, çocukların eğitimleri hakkında bilgi aldı. Vali Güzeloğlu, “Bugün sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Gülen yüzlerinize görmekten, sizlere misafir olmaktan, bu güzel yuvada evlerinizde yaşadığınız ortamda hem sizlerle hem de sizlere hizmet eden ablalarınızla, hem sizin yöneticilerinizle gözlerinizden ve yüzlerinizden mutlu olduğunuz huzurlu olduğunuz ve çok şükür her birinizin yüreğindeki sevincini yüzlerine yansıdığını hep birlikte gördük. Hayata güçlü hazırlanmanız, hayata tutulmanız, yüzlerinizdeki gülümsemenin bir ömür boyu eksilmeden çoğalarak artması. İnşallah her biriniz gelecekte çok güzel yerlerde ve mutlu bir şekilde göreceğiz. Devletimizin bu güzel çatısında hem her türlü maddi ihtiyaçlarınızı karşılamak, hem de hayata güçlü hazırlanmanız beklentilerinizi karşılamak adına her kuruma katkı sağlıyor. Her biriniz gelecekte bu ülkenin çok güzel bireyleri olacaksınız. Derslerinize çok çalışacaksınız ve karne döneminde bizler tekrar sizlerin yanına geleceğiz. Karneler güzelse, hediyeler alınacak. Sizleri mutlu görünce bizde mutlu oluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.