GÜZELOĞLU ''DOST VE KARDEŞ KAZANMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİM''

Gündem 22.06.2017 - 17:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜZELOĞLU ''DOST VE KARDEŞ KAZANMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİM''

Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu veda ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye veda ziyaretinde bulunan Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü kapıda karşıladı

Bir süre Rektör Hülagü ile sohbet eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu  yaptığı  konuşmalarında;  “Görev yaptığım Kocaeli Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanmam nedeniyle kısa bir süre sonra Kocaeli’den ayrılacağım. Kocaeli Valiliği görev sürem içerisinde değerli Rektörümüzü tanımanın ve insanımız için değer oluşturan birçok projede buluşmanın mutluluğunu yaşadım. Bir Vali, Rektör ilişkisinin ötesinde bir dost ve ortak, hizmet aşkında buluşan iki kardeş olduk.  Kocaeli üniversitesi Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biridir.  Şüphesiz bu kurumun güçlü olması Sayın Rektörümüzün şahsında başlayan çok güçlü bir temsili gerektirmektedir. Kendisine görev sürem içerisindeki ortak işbirliğimiz için teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin geleceğine dönük çok değerli katkıları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ayrılırken de bir dost ve kardeş kazanmanın mutluluğu içinde olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.   "BU İLİŞKİLERİN DİYARBAKIR'DA DA DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM" Güzeloğlu'nun ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise yaptığı konuşmada;  “Söz konusu vatan olunca gerisi teferruat oluyor. Görev süresi içinde Sayın Valimizin çok büyük desteklerini gördük. Bu başarılı ilişkilerinin Diyarbakır’da da  devam edeceğini düşünüyorum. Sayın Valimizle acıyı da tatlıyı da birlikte yaşadık. Güzel gelip gitmek önemlidir. Sayın Valimizde ilimizden güzel gidiyor.” diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu  ve  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu veda ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye veda ziyaretinde bulunan Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü kapıda karşıladı

Bir süre Rektör Hülagü ile sohbet eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu  yaptığı  konuşmalarında;  “Görev yaptığım Kocaeli Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanmam nedeniyle kısa bir süre sonra Kocaeli’den ayrılacağım. Kocaeli Valiliği görev sürem içerisinde değerli Rektörümüzü tanımanın ve insanımız için değer oluşturan birçok projede buluşmanın mutluluğunu yaşadım. Bir Vali, Rektör ilişkisinin ötesinde bir dost ve ortak, hizmet aşkında buluşan iki kardeş olduk.  Kocaeli üniversitesi Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biridir.  Şüphesiz bu kurumun güçlü olması Sayın Rektörümüzün şahsında başlayan çok güçlü bir temsili gerektirmektedir. Kendisine görev sürem içerisindeki ortak işbirliğimiz için teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin geleceğine dönük çok değerli katkıları ve hizmetleri için teşekkür ediyorum. Ayrılırken de bir dost ve kardeş kazanmanın mutluluğu içinde olduğumu belirtmek istiyorum.” dedi.

 

01

"BU İLİŞKİLERİN DİYARBAKIR'DA DA DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Güzeloğlu'nun ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise yaptığı konuşmada;  “Söz konusu vatan olunca gerisi teferruat oluyor. Görev süresi içinde Sayın Valimizin çok büyük desteklerini gördük. Bu başarılı ilişkilerinin Diyarbakır’da da  devam edeceğini düşünüyorum. Sayın Valimizle acıyı da tatlıyı da birlikte yaşadık. Güzel gelip gitmek önemlidir. Sayın Valimizde ilimizden güzel gidiyor.” diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu  ve  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.