GÜZELOĞLU ''GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINI AĞIRLADI''

30.10.2016 - 10:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜZELOĞLU ''GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINI AĞIRLADI''

Türkiye Cumhuriyeti’nin 93.yıl dönümü nedeniyle Kocaeli Valiliği, şehit,gazi yakınları ve gazileri yemekte ağırladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Valiliği tarafından şehit, gazi yakınları ve gaziler için düzenlenen yemek dün akşam saatlerinde The Ness Otel’de gerçekleşti. Davete Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan , AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, EDOK Komutanı Korgenarel Metin Gürak, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Partal, Gölcük İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümlü, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Nihat Yılmaz, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve çok sayıda davetli katıldı.   ‘CUMHURİYET BİZE MİRASTIR’ Slayt gösterisi ile başlayan davette 15 Temmuz darbe girişimi ve milli iradenin gücüyle geri püskürtülmesi anlatıldı. Slayt gösterisinin ardından ilk konuşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptı. Karaosmanoğlu, ‘Atalarımızın bize bıraktığı en büyük miras Cumhuriyettir. Onlar bu yurdu canlarıyla ve kanlarıyla temizlediler. Bizlere miras olarak bıraktıkları Cumhuriyeti en güçlü şekilde koruyacağımıza inanıyorum. Bu millet bu zamana gelene kadar çok badireler atlattı. Bizleri 1071’den sonra Anadolu’dan atmak için her türlü hile ve tuzak yapıldı. Hala daha devam ediyorlar ve edec eklerdir. Bunun en büyük ilacı güçlü bir millet olmaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi çağdaş medeniyetin önüne geçen bir Türkiye’yi  hep birlikte geleceğe daha parlak bir şekilde taşıma yükümlülüğümüz vardır ve onun için çalışıp üreteceğiz ve evlatlarımıza huzur ve güven içinde yaşanan bir Türkiye emanet edeceğiz’ şeklinde konuştu.     ‘GÜVENCEMİZ MİLLETTİR’ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu konuşma yaptı. Güzeloğlu, Cumhuriyet,  tıpkı 15 Temmuz ruhunda gördüğümüz gibi ülkenin birlik ve beraberliği için büyük fedakarlıklarıyla canını feda eden atalarımızın kurduğunu belirtti.  Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 93 yıl önce kurulan Cumhuriyet,  sonsuza kadar nice yıldönümü kutlayacak ve daha güçlü bir ülke olarak hedeflerine varacaktır şeklinde konuşan Güzeloğlu, ‘Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan tüm hainlere karşı  tek güvencemiz milletimizin değerlerine, bayrağına bağlılığıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruluş felsefesinde koyduğu uygarlık seviyesinin ötesine ulaşmak bu milletin her ferdi için önemlidir’ dedi
Türkiye Cumhuriyeti’nin 93.yıl dönümü nedeniyle Kocaeli Valiliği, şehit,gazi yakınları ve gazileri yemekte ağırladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Valiliği tarafından şehit, gazi yakınları ve gaziler için düzenlenen yemek dün akşam saatlerinde The Ness Otel’de gerçekleşti. Davete Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan , AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, EDOK Komutanı Korgenarel Metin Gürak, Gölcük Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Başiskele İlçe Kaymakamı Ali Partal, Gölcük İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümlü, İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Nihat Yılmaz, DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve çok sayıda davetli katıldı.

 

‘CUMHURİYET BİZE MİRASTIR’

Slayt gösterisi ile başlayan davette 15 Temmuz darbe girişimi ve milli iradenin gücüyle geri püskürtülmesi anlatıldı. Slayt gösterisinin ardından ilk konuşmayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptı. Karaosmanoğlu, ‘Atalarımızın bize bıraktığı en büyük miras Cumhuriyettir. Onlar bu yurdu canlarıyla ve kanlarıyla temizlediler. Bizlere miras olarak bıraktıkları Cumhuriyeti en güçlü şekilde koruyacağımıza inanıyorum. Bu millet bu zamana gelene kadar çok badireler atlattı. Bizleri 1071’den sonra Anadolu’dan atmak için her türlü hile ve tuzak yapıldı. Hala daha devam ediyorlar ve edec eklerdir. Bunun en büyük ilacı güçlü bir millet olmaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi çağdaş medeniyetin önüne geçen bir Türkiye’yi  hep birlikte geleceğe daha parlak bir şekilde taşıma yükümlülüğümüz vardır ve onun için çalışıp üreteceğiz ve evlatlarımıza huzur ve güven içinde yaşanan bir Türkiye emanet edeceğiz’ şeklinde konuştu.  

 

‘GÜVENCEMİZ MİLLETTİR’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu konuşma yaptı. Güzeloğlu, Cumhuriyet,  tıpkı 15 Temmuz ruhunda gördüğümüz gibi ülkenin birlik ve beraberliği için büyük fedakarlıklarıyla canını feda eden atalarımızın kurduğunu belirtti.  Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 93 yıl önce kurulan Cumhuriyet,  sonsuza kadar nice yıldönümü kutlayacak ve daha güçlü bir ülke olarak hedeflerine varacaktır şeklinde konuşan Güzeloğlu, ‘Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan tüm hainlere karşı  tek güvencemiz milletimizin değerlerine, bayrağına bağlılığıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruluş felsefesinde koyduğu uygarlık seviyesinin ötesine ulaşmak bu milletin her ferdi için önemlidir’ dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.