GÜZELOĞLU ''GÖNLÜ EN ZENGİN KARDEŞLERİMİZSİNİZ''

08.06.2017 - 09:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÜZELOĞLU ''GÖNLÜ EN ZENGİN KARDEŞLERİMİZSİNİZ''

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Perşembe Pazarı alanında 2’nci iftar programını gerçekleştirdi. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in ev sahipliğini üstlendiği iftar programında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Esas zenginlik kazanmak ve şükretmektir. Kazandığına ve varlığına şükreden pazarcı kardeşlerimiz bizim için gönlü en güzel ve zengin kardeşlerimizdir. Allah bu zenginliğimizi ve birliğimizi daim etsin” dedi.

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası’nın iftarında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, pazarcı esnafına “Doğu Kışla alanında meclis kararını almış olduğumuz Modern Pazar Yeri’nin yakın zamanda ihalesine çıkıyoruz” diyerek müjdeyi verdi. Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Perşembe Pazarı alanında 2’nci iftar programını gerçekleştirdi. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in ev sahipliğini üstlendiği iftar programında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ticaret ve İl Müdürü Veysi Uzunkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile birlikte yaklaşık bin 500 kişi katılım sağladı. Programda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, pazarcı esnafına Doğu Kışla alanına yapılacak olan Modern Pazar Yeri’nin ihalesine çıkılacağının müjdesini verdi. MODERN PAZAR YERİ İftarın ilk konuşmasını yapan Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, “Yemek bahane, kaynaşmak şahane. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. Ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her zaman pazarcı esnafının yanında yer almıştır. Bundan sonra da her manada elimizden geldiğince sizlere olan desteğimizi devam ettireceğiz. Başkanımız önceden belirlenen programından dolayı aramıza katılamadı, ancak en kalbi selamlarını iletti. Son projemizle ilgili sizlere bilgi vermek istiyorum. Pazarcılar Odamızla birlikte Doğu Kışla alanında meclis kararını almış olduğumuz Modern Pazar Yerinin yakın zamanda ihalesine çıkıyoruz. İnşallah 19 bin metrekareyi aşkın bir alanda sizlerin güzel şartlar içinde bölge halkımıza hizmetler vermenizi sağlayacağız. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu. GÖNLÜ EN ZENGİN KARDEŞLERİMİZSİNİZ Daha sonra Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, “Bugün bu toplulukta bu güzel insanları sevindirdiniz. Allah bol kazançlar nasip eylesin” diye konuştu. Son olarak pazarcı esnafına seslenen Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, “Esas zenginlik kazanmak ve şükretmektir. Kazandığına ve varlığına şükreden pazarcı kardeşlerimiz bizim için gönlü en güzel ve zengin kardeşlerimizdir. Allah bu zenginliğimizi ve birliğimizi daim etsin. Bu pazar meydanında ülkenin geleceğine kast edenlere karşı milletçe nasıl dimdik ayakta durduysak, her tehdit karşısında da tıpkı bu sofrada ki gibi gönül duruşumuzu sergileyeceğiz. Bizi bir yapan dimdik duruşumuzdur. Allah hepinize hayırlı ve bol kazanç nasip etsin. Bize düşen harama bakmayan esnafımıza sahip çıkmaktır. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” ifadelerine yer verdi.
Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Perşembe Pazarı alanında 2’nci iftar programını gerçekleştirdi. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in ev sahipliğini üstlendiği iftar programında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Esas zenginlik kazanmak ve şükretmektir. Kazandığına ve varlığına şükreden pazarcı kardeşlerimiz bizim için gönlü en güzel ve zengin kardeşlerimizdir. Allah bu zenginliğimizi ve birliğimizi daim etsin” dedi.

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası’nın iftarında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, pazarcı esnafına “Doğu Kışla alanında meclis kararını almış olduğumuz Modern Pazar Yeri’nin yakın zamanda ihalesine çıkıyoruz” diyerek müjdeyi verdi.

Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası, Perşembe Pazarı alanında 2’nci iftar programını gerçekleştirdi. Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim’in ev sahipliğini üstlendiği iftar programında Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Ticaret ve İl Müdürü Veysi Uzunkaya, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Kaya, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile birlikte yaklaşık bin 500 kişi katılım sağladı. Programda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, pazarcı esnafına Doğu Kışla alanına yapılacak olan Modern Pazar Yeri’nin ihalesine çıkılacağının müjdesini verdi.

MODERN PAZAR YERİ
İftarın ilk konuşmasını yapan Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, “Yemek bahane, kaynaşmak şahane. Hepiniz hoş geldiniz” dedi. Ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her zaman pazarcı esnafının yanında yer almıştır. Bundan sonra da her manada elimizden geldiğince sizlere olan desteğimizi devam ettireceğiz. Başkanımız önceden belirlenen programından dolayı aramıza katılamadı, ancak en kalbi selamlarını iletti. Son projemizle ilgili sizlere bilgi vermek istiyorum. Pazarcılar Odamızla birlikte Doğu Kışla alanında meclis kararını almış olduğumuz Modern Pazar Yerinin yakın zamanda ihalesine çıkıyoruz. İnşallah 19 bin metrekareyi aşkın bir alanda sizlerin güzel şartlar içinde bölge halkımıza hizmetler vermenizi sağlayacağız. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin” şeklinde konuştu.

GÖNLÜ EN ZENGİN KARDEŞLERİMİZSİNİZ
Daha sonra Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca, “Bugün bu toplulukta bu güzel insanları sevindirdiniz. Allah bol kazançlar nasip eylesin” diye konuştu. Son olarak pazarcı esnafına seslenen Vali Hasan Basri Güzeloğlu ise, “Esas zenginlik kazanmak ve şükretmektir. Kazandığına ve varlığına şükreden pazarcı kardeşlerimiz bizim için gönlü en güzel ve zengin kardeşlerimizdir. Allah bu zenginliğimizi ve birliğimizi daim etsin. Bu pazar meydanında ülkenin geleceğine kast edenlere karşı milletçe nasıl dimdik ayakta durduysak, her tehdit karşısında da tıpkı bu sofrada ki gibi gönül duruşumuzu sergileyeceğiz. Bizi bir yapan dimdik duruşumuzdur. Allah hepinize hayırlı ve bol kazanç nasip etsin. Bize düşen harama bakmayan esnafımıza sahip çıkmaktır. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.