LASTİK İŞ

H.z Peygamber Efendimizin hayatı maketlerle anlatıldı

12.05.2016 - 17:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

H.z Peygamber Efendimizin hayatı maketlerle anlatıldı

Eğitim-Öğretim dönemin son günlerine yaklaşılırken, ilçemizdeki okul ve kursların yıl sonu sergileri bir bir açılmaya devam ediyor. Gölcük Müftülüğü Kurslarının bayan kursiyerlerinin açmış olduğu resim ve maket sergisi açılışa damga vurdu

Gölcük İlçe Müftülüğü İşbirliği öncülüğünde, 4-6 yaş Dini Eğitim Kurslarına katılan öğrencilerinin, öğretmenleri ile birlikte hazırladı, resim ve maket sergisi dün geniş bir katılımla, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Serginin açılış törenine, Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ile din görevlileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi, Din Görevlisi Yaşar At, Kur'an-ı Keri Tilaveti okuduktan sonra, serginin açılış kurdelası, açılışa protokol tarafından hayırlı olsun dilekleriyle kesildi.    “Zemzem suyu ve hurma ikramın da bulundular” Sanat Galerisi'nde açılan ve H.z Peygamber Efendimizin hayatı, yapılan görsel maketler ile gözler önüne serildi. Açılışta söz alan Kaymakam Yazıcı, “Gerçekten böylesine önemli bir serginin açılışında emeği geçen başta İlçe Müftümüz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Peygamber Efendimizin hayatı ancak bu kadar güzel bir şekilde anlatılabilir. Bu sergiden etkilenmemek mümkün değil. Ben bütün vatandaşlarımızın bu sergiyi gezmesini tavsiye ediyorum” dedi. Açılış konuşmasının ardından resim ve maket sergisini gezen davetliler, memnuniyetleri gizleyemediler. Sergi açılışı sonunda, davetlilere, kursiyer velileri tarafından Zemzem Suyu ikram edildi. Resim ve Maket Sergisi hafta sonuna kadar açık kalacak. 
Eğitim-Öğretim dönemin son günlerine yaklaşılırken, ilçemizdeki okul ve kursların yıl sonu sergileri bir bir açılmaya devam ediyor. Gölcük Müftülüğü Kurslarının bayan kursiyerlerinin açmış olduğu resim ve maket sergisi açılışa damga vurdu

Gölcük İlçe Müftülüğü İşbirliği öncülüğünde, 4-6 yaş Dini Eğitim Kurslarına katılan öğrencilerinin, öğretmenleri ile birlikte hazırladı, resim ve maket sergisi dün geniş bir katılımla, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Serginin açılış törenine, Kaymakam Adem Yazıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram ile din görevlileri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi, Din Görevlisi Yaşar At, Kur'an-ı Keri Tilaveti okuduktan sonra, serginin açılış kurdelası, açılışa protokol tarafından hayırlı olsun dilekleriyle kesildi. 
 
“Zemzem suyu ve hurma ikramın da bulundular”
Sanat Galerisi'nde açılan ve H.z Peygamber Efendimizin hayatı, yapılan görsel maketler ile gözler önüne serildi. Açılışta söz alan Kaymakam Yazıcı, “Gerçekten böylesine önemli bir serginin açılışında emeği geçen başta İlçe Müftümüz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Peygamber Efendimizin hayatı ancak bu kadar güzel bir şekilde anlatılabilir. Bu sergiden etkilenmemek mümkün değil. Ben bütün vatandaşlarımızın bu sergiyi gezmesini tavsiye ediyorum” dedi.
Açılış konuşmasının ardından resim ve maket sergisini gezen davetliler, memnuniyetleri gizleyemediler. Sergi açılışı sonunda, davetlilere, kursiyer velileri tarafından Zemzem Suyu ikram edildi. Resim ve Maket Sergisi hafta sonuna kadar açık kalacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.