HIRSIZ KİRA PARASINI ÇALDI

Gündem 15.12.2016 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HIRSIZ KİRA PARASINI ÇALDI

gece kırtasiyeye giren hırsız, esnafın kira için ayırdığı 900 lirayı çaldı.

Atatürk Mahallesi Eren Sokak'ta bulunan kırtasiye ve markete hırsız girdi. Sabah işyerine gelen iki esnaf işyerlerine hırsız girdiğini görünce polise haber verdi. Özgür Bektaş'a ait kırtasiyeye giren hırsızın kasada bulunan 900 lirayı çaldığı, hırsızın kırtasiyenin yanında bulunan markete de girdiği, ancak birşey çalmadığı tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, kar maskesi takan hırsızın kimliğini  belirleyebilmek için işyerinde parmak izi topladı. KİRA PARASINI ÇALDI Özgür Bektaş işyerinin kirası için ayırdığı parayı hırsızın çaldığını belirterek, "İşyerinin kira parası vardı. Bu sabah kirayı verecektim. Ancak hırsız parayı çaldı" dedi. Marketin sahibi Oğuz Derince ise hırsızın işyerine girdiğini, ancak çalınan birşey olmadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
gece kırtasiyeye giren hırsız, esnafın kira için ayırdığı 900 lirayı çaldı.

Atatürk Mahallesi Eren Sokak'ta bulunan kırtasiye ve markete hırsız girdi. Sabah işyerine gelen iki esnaf işyerlerine hırsız girdiğini görünce polise haber verdi. Özgür Bektaş'a ait kırtasiyeye giren hırsızın kasada bulunan 900 lirayı çaldığı, hırsızın kırtasiyenin yanında bulunan markete de girdiği, ancak birşey çalmadığı tespit edildi. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, kar maskesi takan hırsızın kimliğini  belirleyebilmek için işyerinde parmak izi topladı.

KİRA PARASINI ÇALDI

Özgür Bektaş işyerinin kirası için ayırdığı parayı hırsızın çaldığını belirterek, "İşyerinin kira parası vardı. Bu sabah kirayı verecektim. Ancak hırsız parayı çaldı" dedi. Marketin sahibi Oğuz Derince ise hırsızın işyerine girdiğini, ancak çalınan birşey olmadığını söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.