LASTİK İŞ
ismail

HIRSIZ SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Gündem 22.11.2020 - 11:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HIRSIZ SUÇ ÜSTÜ YAKALANDI

Darıca İlçesinde, hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalanan ancak şok edici bir savunmada bulunarak, evi kontrole geldiğini ve yağmurun dinmesini beklerken kek yediğini söyleyen G.G, 2 hafta sonra yine hırsızlık iddiasıyla yakalandı

Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesinden 4 Kasım 2020 günü meydana gelen bir hırsızlık ihbarını değerlendiren polis ekipleri,  verilen adreste G.G isimli kişiyi suçüstü yakaladı.  Yakalanan G.G  ''Camdan 3 kişinin atladığını gördüm. Bende Merak ettim eve girdim ev dağınıktı. Karnım açıktı kek yedim. Evi toparladım. Ev sahibini beklerken,  siz geldiniz” diyerek polisi bile şaşırttı. Emniyette verdiği ifadesinde aynı şekilde kendisini savunan G.G,   sevk edildiği Gebze Adliyesinde adli kontrol kararı ile serbest kaldı.   YİNE SERBEST KALDI Kocaeli Polisi 18 Kasım 2020 günü Darıca İlçesi Kazım Karabekir Mahallesinde meydana gelen bir evden hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.  Yapılan araştırmalar sonucu, olayı gerçekleştiren kişinin 2 hafta önce, hırsızlık için girdiği evde kek yiyen ve ev sahibini beklerken polise yakalandığını iddia eden G.G olduğunu tespit etti.  Hırsızlık olayı ile ilgili aranan G.G 20 Kasım günü Darıca İlçesinde düzenlenen operasyon ile yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve Gebze adliyesine sevk edilen  G.G yine  adli kontrol kararı ile serbest kaldı.
Darıca İlçesinde, hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalanan ancak şok edici bir savunmada bulunarak, evi kontrole geldiğini ve yağmurun dinmesini beklerken kek yediğini söyleyen G.G, 2 hafta sonra yine hırsızlık iddiasıyla yakalandı

Darıca İlçesi Bayramoğlu Mahallesinden 4 Kasım 2020 günü meydana gelen bir hırsızlık ihbarını değerlendiren polis ekipleri,  verilen adreste G.G isimli kişiyi suçüstü yakaladı.  Yakalanan G.G  ''Camdan 3 kişinin atladığını gördüm. Bende Merak ettim eve girdim ev dağınıktı. Karnım açıktı kek yedim. Evi toparladım. Ev sahibini beklerken,  siz geldiniz” diyerek polisi bile şaşırttı. Emniyette verdiği ifadesinde aynı şekilde kendisini savunan G.G,   sevk edildiği Gebze Adliyesinde adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

 

YİNE SERBEST KALDI

Kocaeli Polisi 18 Kasım 2020 günü Darıca İlçesi Kazım Karabekir Mahallesinde meydana gelen bir evden hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.  Yapılan araştırmalar sonucu, olayı gerçekleştiren kişinin 2 hafta önce, hırsızlık için girdiği evde kek yiyen ve ev sahibini beklerken polise yakalandığını iddia eden G.G olduğunu tespit etti.  Hırsızlık olayı ile ilgili aranan G.G 20 Kasım günü Darıca İlçesinde düzenlenen operasyon ile yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve Gebze adliyesine sevk edilen  G.G yine  adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.