LASTİK İŞ
ismail

HIRSIZI KALECİ YAKALADI

Gündem 16.11.2018 - 12:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HIRSIZI KALECİ YAKALADI

Gölcükspor soyunma odasın giren E.K yakalandı

Gölcükspor Kavaklı Stadında idmanda iken şok bir olay yaşandı. Edinilen ve iddia edilen bilgilere göre, takım idmandayken soyunma odasına hırsız girdi. Kaptan İbrahim Demirer ve Kaleci İlyas Türengül’ün  cep telefonlarını çalan hırsız  kaçmaya başladı.  Hırsızın kaçtığını gören Gölcükspor kaleci İlyas ve futbolcu Erdem hırsızın peşinden koştu. İki oyuncu kısa sürede hırsızı yakaladı. Durum hemen polise bildirildi.  E.K. Derince’den geldiği ve 18 yaşında olduğu belirtildi. 3 YIL KESİNLEŞMİŞ CAZESI VAR Gölcükspor soyunma odasından iki  adet cep telefon çalan E.K nın iki ayrı hırsızlık olayından aranma kaydı bulunduğu toplan  üç yıl iki ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi. E.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Gölcükspor soyunma odasın giren E.K yakalandı

Gölcükspor Kavaklı Stadında idmanda iken şok bir olay yaşandı. Edinilen ve iddia edilen bilgilere göre, takım idmandayken soyunma odasına hırsız girdi. Kaptan İbrahim Demirer ve Kaleci İlyas Türengül’ün  cep telefonlarını çalan hırsız  kaçmaya başladı.  Hırsızın kaçtığını gören Gölcükspor kaleci İlyas ve futbolcu Erdem hırsızın peşinden koştu. İki oyuncu kısa sürede hırsızı yakaladı. Durum hemen polise bildirildi.  E.K. Derince’den geldiği ve 18 yaşında olduğu belirtildi.

3 YIL KESİNLEŞMİŞ CAZESI VAR

Gölcükspor soyunma odasından iki  adet cep telefon çalan E.K nın iki ayrı hırsızlık olayından aranma kaydı bulunduğu toplan  üç yıl iki ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi. E.K, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.