LASTİK İŞ

HIRSIZLAR İŞİ ARTIK İYİCE AZITMAYA BAŞLADI

Gündem 25.09.2017 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HIRSIZLAR İŞİ ARTIK İYİCE AZITMAYA BAŞLADI

Gerçekten sevgili okurlar, bu hırsızlar işi artık iyice azıtmaya başladı. Ne zaman ne yapabileceklerini kestirmek çok zor bu hırsızların. Mesleğimiz icabı, hemen her gün bir hırsızlık olayı karşılaşabiliyoruz.  Ülkemizde ve dünyada o kadar çok hırsız türü var ki neredeyse, kendi aralarında iş bölümü yapmış gibiler. Kimisi banka soyuyor, kimisi bakkal. Kimisi araba çalıyor, kimisi kuyumcu soyuyor ve bunlar Emniyet ve Jandarmanın tüm tedbirlerine rağmen, maalesef mantar gibi türüyorlar.  Bazen de o kadar çok ilginç hırsızlık olayları oluyor ki, vatandaşlar bunu gazeteciler gibi, sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. İlçemizde kurulu olan bir sosyal paylaşım sitesi var. Adı “Bir Tutukudur Değirmenderem” olan sosyal paylaşım sitesinde gördüğümüz bir haberi, bizde sizlerle paylaşmak istedik. Haberin paylaşımı şöyle:  “Erdoğan bey iyi akşamlar, bugün Şirinköy'de apartmanımıza resimdeki 3 bayan girdi. Hırsızlık amaçlı sanırım. Apartman sakinleri merdivenlerden inince, “Biz temizlik işi için geldik” diye bahane uydurlar. Buradan duyuru yaparsanız, Gölcük halkı uyanık olsun. Resim çektim ama uzaktan.  Bizlerde bu apartman sakinin feryadını yetkililerle paylaşmak istedik. 

Gerçekten sevgili okurlar, bu hırsızlar işi artık iyice azıtmaya başladı. Ne zaman ne yapabileceklerini kestirmek çok zor bu hırsızların. Mesleğimiz icabı, hemen her gün bir hırsızlık olayı karşılaşabiliyoruz. 
Ülkemizde ve dünyada o kadar çok hırsız türü var ki neredeyse, kendi aralarında iş bölümü yapmış gibiler. Kimisi banka soyuyor, kimisi bakkal. Kimisi araba çalıyor, kimisi kuyumcu soyuyor ve bunlar Emniyet ve Jandarmanın tüm tedbirlerine rağmen, maalesef mantar gibi türüyorlar. 
Bazen de o kadar çok ilginç hırsızlık olayları oluyor ki, vatandaşlar bunu gazeteciler gibi, sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. İlçemizde kurulu olan bir sosyal paylaşım sitesi var.
Adı “Bir Tutukudur Değirmenderem” olan sosyal paylaşım sitesinde gördüğümüz bir haberi, bizde sizlerle paylaşmak istedik. Haberin paylaşımı şöyle: 
“Erdoğan bey iyi akşamlar, bugün Şirinköy'de apartmanımıza resimdeki 3 bayan girdi. Hırsızlık amaçlı sanırım. Apartman sakinleri merdivenlerden inince, “Biz temizlik işi için geldik” diye bahane uydurlar. Buradan duyuru yaparsanız, Gölcük halkı uyanık olsun. Resim çektim ama uzaktan. 
Bizlerde bu apartman sakinin feryadını yetkililerle paylaşmak istedik. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.