LASTİK İŞ
ismail

HABERTÜRK GAZETESİ KAPANIYOR

Gündem 02.07.2018 - 09:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HABERTÜRK GAZETESİ KAPANIYOR

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete Habertürk'ün yayın hayatını sonlandıracağı iddia edildi.

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan ve "Gücü Özgürlüğünde" sloganı ile yaklaşık 10 yıldır yayın hayatını sürdüren Habertürk gazetesinin kapanacağı ileri sürüldü. Superhabertv'nin iddiasına göre, bir süredir mali sorunlarla mücadele eden ve Anadolu'da bulunan baskı tesisleri ile bürolarını aşama aşama kapatan Habertürk gazetesi, Cuma günü son kez baskıya verilecek. 10 günlük kağıt stoğu kalan gazete, Cuma günü son kez okurlarla buluştuktan sonra dijital olarak yayın hayatına devam edecek.  
Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete Habertürk'ün yayın hayatını sonlandıracağı iddia edildi.

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan ve "Gücü Özgürlüğünde" sloganı ile yaklaşık 10 yıldır yayın hayatını sürdüren Habertürk gazetesinin kapanacağı ileri sürüldü.

Superhabertv'nin iddiasına göre, bir süredir mali sorunlarla mücadele eden ve Anadolu'da bulunan baskı tesisleri ile bürolarını aşama aşama kapatan Habertürk gazetesi, Cuma günü son kez baskıya verilecek.

10 günlük kağıt stoğu kalan gazete, Cuma günü son kez okurlarla buluştuktan sonra dijital olarak yayın hayatına devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.