HAC KURALARI 28 ARALIK’TA ÇEKİLECEK

Gündem 11.12.2018 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAC KURALARI 28 ARALIK’TA ÇEKİLECEK

Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için 8 Aralık ile 14 Aralık arası yeni kayıtlar başladı. Hac Kayıtlar 14 Aralık mesai bitiminde son bulacak. Kutsal topraklara gitmek için kayıt yapan hacı adaylarının kuraları 28 Aralık 2018 tarihinde çekilecektir. Türkiye genelinde 80 bin ilimizden de 1200 kişi haça gidecektir.

Kutsal topraklara gitmek için kayıt yapan hacı adaylarının kuraları 28 Aralık 2018 tarihinde çekilecektir. Türkiye genelinde 80 bin ilimizden de 1200 kişi haça gidecektir. KAYITLAR DEVAM EDİYOR Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için 8 Aralık ile 14 Aralık arası yeni kayıtlar başladı. Hac Kayıtlar 14 Aralık mesai bitiminde son bulacaktır. Hacı adayları ile ilgili bilgi veren Gölcük Müftüsü İlyas Öztel; “Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarımız için 8 Aralık 2018 tarihinde yeni kayıtlar başladı. Eski kayıtlarda otomatik olarak yenilendi. Kayıt süresi 14 Aralık 2018 mesai bitimine kadar devam edecektir. Haça giden hacı adaylarımız daha önce dolar üzerinde ödeme yaparken bu dönem ise Sudi Arabistan Riyal'i üzerinde ödeme yapılacaktır. Bizim iki tercihimiz var oda tercihi ve otel tipidir. Kesin rakamı belli olmaksızın Oda tercihli olursa 21 bin ile 30 bin lira arasıdır. Otel tipi ise daha yüksek olacaktır.  KURALAR ÇEKİLECEK Hacı adayları için 28 Aralık 2018 tarihinde kuralar çekilecektir. Çekilecek olan kuralarda ismi okunan hacı adayları Mübarek toprakları ziyaret edecekler. Konulan kotaya göre bizim Türkiye genelinde 80 hacı adayımız kutsal topraklara gidecektir. Bu 80 bin hacı adayların arasından ilimizden 1200 hacı adayları gidecektir. Bu rakam Kocaeli geneli olup ilçelerimizden kaç kişi kurada yer alacağı o gün belli olacaktır” dedi.  Fahri Haner    
Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için 8 Aralık ile 14 Aralık arası yeni kayıtlar başladı. Hac Kayıtlar 14 Aralık mesai bitiminde son bulacak. Kutsal topraklara gitmek için kayıt yapan hacı adaylarının kuraları 28 Aralık 2018 tarihinde çekilecektir. Türkiye genelinde 80 bin ilimizden de 1200 kişi haça gidecektir.

Kutsal topraklara gitmek için kayıt yapan hacı adaylarının kuraları 28 Aralık 2018 tarihinde çekilecektir. Türkiye genelinde 80 bin ilimizden de 1200 kişi haça gidecektir.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adayları için 8 Aralık ile 14 Aralık arası yeni kayıtlar başladı. Hac Kayıtlar 14 Aralık mesai bitiminde son bulacaktır. Hacı adayları ile ilgili bilgi veren Gölcük Müftüsü İlyas Öztel; “Kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarımız için 8 Aralık 2018 tarihinde yeni kayıtlar başladı. Eski kayıtlarda otomatik olarak yenilendi. Kayıt süresi 14 Aralık 2018 mesai bitimine kadar devam edecektir. Haça giden hacı adaylarımız daha önce dolar üzerinde ödeme yaparken bu dönem ise Sudi Arabistan Riyal'i üzerinde ödeme yapılacaktır. Bizim iki tercihimiz var oda tercihi ve otel tipidir. Kesin rakamı belli olmaksızın Oda tercihli olursa 21 bin ile 30 bin lira arasıdır. Otel tipi ise daha yüksek olacaktır. 

KURALAR ÇEKİLECEK
Hacı adayları için 28 Aralık 2018 tarihinde kuralar çekilecektir. Çekilecek olan kuralarda ismi okunan hacı adayları Mübarek toprakları ziyaret edecekler. Konulan kotaya göre bizim Türkiye genelinde 80 hacı adayımız kutsal topraklara gidecektir. Bu 80 bin hacı adayların arasından ilimizden 1200 hacı adayları gidecektir. Bu rakam Kocaeli geneli olup ilçelerimizden kaç kişi kurada yer alacağı o gün belli olacaktır” dedi.

 Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.