HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

09.08.2017 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Gölcük'te önceki akşam Kutsal Topraklara giderek Hac farzını yerine getirecek olan Gölcük'lü 78 hacı adayı yolcu edildi.

Gölcük Orta Camii bahçesinde düzenlenen bir tören ile, kutsal topraklara giden hacı adayları sevenleri ve aileleri tarafından uğurlandı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'ninde katıldığı programda Gölcüklü hacılar dualar ile kutsal topraklara yolcu edildi. Başkan Yardımcısı Değirmenci, Gittikleri bu kutsal yolculuğun hayırlı vesile olmasını diliyor, Allah yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Hacı adaylarının yolculuklarını tamamlayıp vatanları ve ailelerine sağlık ve sıhhat içinde dönmenin nasip olmasını temenni etti. Hacı adaylarını yolcu etmeğe gelen aileleri ve sevenleri arasında veda da duygusal anlar yaşandı.
Gölcük'te önceki akşam Kutsal Topraklara giderek Hac farzını yerine getirecek olan Gölcük'lü 78 hacı adayı yolcu edildi.

Gölcük Orta Camii bahçesinde düzenlenen bir tören ile, kutsal topraklara giden hacı adayları sevenleri ve aileleri tarafından uğurlandı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'ninde katıldığı programda Gölcüklü hacılar dualar ile kutsal topraklara yolcu edildi.
Başkan Yardımcısı Değirmenci, Gittikleri bu kutsal yolculuğun hayırlı vesile olmasını diliyor, Allah yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Hacı adaylarının yolculuklarını tamamlayıp vatanları ve ailelerine sağlık ve sıhhat içinde dönmenin nasip olmasını temenni etti.
Hacı adaylarını yolcu etmeğe gelen aileleri ve sevenleri arasında veda da duygusal anlar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.