LASTİK İŞ
ismail

HACI ADAYLARI UĞURLANDI !

Gölcük 03.09.2014 - 11:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HACI ADAYLARI UĞURLANDI !

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ilk hacı kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ilk hacı kafilesi önceki akşam medine'ye gitti. Gölcük otogarında hacı adayları için uğurlama programı düzenlendi. Uğurlama programına Gölcük belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, meclis üyesi Fikret Ormancıoğlu, hacı adayları ve aileleri katıldı.  HACI ADAYLARINA GÜL SUYU HEDİYE EDİLDİ Programda kutsal toprakları ziyaret edecek olan 42 hacı adayı için dua edildi. Duayı Gölcük din adamalrından Adnan Yıldız yaptı. Ardından Başkan Yardımcısı Değirmencikısa bir konuşma yaptı. Değirmenci "Kutsal toprakları ziyaret etmek amacıyla girdiğinzi bu yolda Allah dualarınızı kabul etsin. O yerlerde bizleri de dualarınızda unutmayın" dedi. Hacı adaylarına Gölcük Belediyesi tarafından havlu ve gül suyu hediye edildi. hacı adayalrı tekbirlerle uğurlandı. 
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ilk hacı kafilesi kutsal topraklara uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından organize edilen ilk hacı kafilesi önceki akşam medine'ye gitti. Gölcük otogarında hacı adayları için uğurlama programı düzenlendi. Uğurlama programına Gölcük belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel, meclis üyesi Fikret Ormancıoğlu, hacı adayları ve aileleri katıldı. 
HACI ADAYLARINA GÜL SUYU HEDİYE EDİLDİ
Programda kutsal toprakları ziyaret edecek olan 42 hacı adayı için dua edildi. Duayı Gölcük din adamalrından Adnan Yıldız yaptı. Ardından Başkan Yardımcısı Değirmencikısa bir konuşma yaptı. Değirmenci "Kutsal toprakları ziyaret etmek amacıyla girdiğinzi bu yolda Allah dualarınızı kabul etsin. O yerlerde bizleri de dualarınızda unutmayın" dedi. Hacı adaylarına Gölcük Belediyesi tarafından havlu ve gül suyu hediye edildi. hacı adayalrı tekbirlerle uğurlandı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.