HADİSE VE ATHENA COŞTURDU !

Kocaeli 25.09.2014 - 12:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HADİSE VE ATHENA COŞTURDU !

13.Fanta Gençlik Festivali’nin 15 nci konseri İzmit’te gerçekleşti.

Binlerce kişi Outlet Center’daki konser alanına koşarken, festival rekorunun İzmit’te kırıldığı da organizasyonu düzenleyen kurum temsilcileri tarafından da açıklandı. Şirket yetkilileri, basın bülteninde İzmit konserini 100 bin kişinin izlediğini açıklarken, alanın yapısı ve gözlenenler ise gerçekçi rakamın 25-30 bin civarında olduğu yönündeydi. Gençlik Festivali olmasına rağmen, Athena grubu ile Hadise’nin sahne aldığı müthiş konseri gençlerin yanı sıra, azımsanmayacak ölçüde yetişkinlerin de izlediği gözlendi. KOCAELİSPORLU GÖKHAN Erken saatlerden itibaren, insanlar akın akın Outlet Center’ın arka tarafından konser alanına gelmeye başladı. Geniş güvenlik önlemlerinin ardından konser alanına insanlar alınırken, konseri izleyenler için oluşturulan alanın düz eni, güvenlik alanı da herkesten tam not aldı. Her şeyin saatine uygun gerçekleştiği Fanta Gençlik Festivali’nde ilk olarak Athena sahne aldı. Saat 20.45’de büyük coşkuyla sahneye çıkan Athena’da, en büyük ilgiyi grubun kurucusu ve solisti olan Gökhan gördü. “İzmit’te hava soğumuş ama sizden bir sıcaklık geliyor, harika görünüyorsunuz” sözleriyle alkış alan Gökhan, giydiği Kocaelispor formasıyla herkesin alkışını aldı. Taraftarların marşı haline gelen “Holigan” parçasına herkes eşlik ederken, Athena’nın yeni çıkaracağı albümde yer alan iki parça da sürpriz olarak seslendirildi. “Öpücük” şarkısında, şapkasını isteyen bir hayranına şapkasını atan Gökhan, “Sizi çok seviyoruz İzmit, görüşmek üzere!” diyerek, bir saatlik unutulmaz konseri tamamladı. HADİSE’NİN DANSLARI VE ANNESİ Saatler 22.00’yi gösterdiği anda sahne Hadise’nindi. Dans şovlarıyla, görsel olarak daha ağırlıklı bir program sergileyen Hadise, zaman zaman playback yaparak perfomansını düşürmemeye gayret gösterdi. Hadise, bir ara sürpriz yaparak annesi Gülnihal Açıkgöz’ü de sahneye aldı.  Şovu sırasında annesini sahneye davet eden sanatçı, “Normalde annem hiçbir konsere gelmez ama beni Fanta Gençlik Festivali turnesinde hiç yalnız bırakmadı. Anne, seni seviyorum!” diyerek teşekkür edip elini öptü. Festival severlerin alkışlarıyla gerçekleşen duygusal anlar sonrasında sanatçının annesi, eliyle kalp işareti yaparak sahneden ayrıldı. İki saate yakın sahnede kalan, şovları, birbirinden hareketli şarkılarıyla seyirciyle bütünleşen Hadise,  “İzmit, mükemmeldiniz! Böyle bir sevgi görmedim, kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum!” diyerek konserini tamamladı. Festivalin son konseri yarın akşam Eskişehir’de gerçekleşecek.    
13.Fanta Gençlik Festivali’nin 15 nci konseri İzmit’te gerçekleşti.

Binlerce kişi Outlet Center’daki konser alanına koşarken, festival rekorunun İzmit’te kırıldığı da organizasyonu düzenleyen kurum temsilcileri tarafından da açıklandı. Şirket yetkilileri, basın bülteninde İzmit konserini 100 bin kişinin izlediğini açıklarken, alanın yapısı ve gözlenenler ise gerçekçi rakamın 25-30 bin civarında olduğu yönündeydi. Gençlik Festivali olmasına rağmen, Athena grubu ile Hadise’nin sahne aldığı müthiş konseri gençlerin yanı sıra, azımsanmayacak ölçüde yetişkinlerin de izlediği gözlendi.

KOCAELİSPORLU GÖKHAN

Erken saatlerden itibaren, insanlar akın akın Outlet Center’ın arka tarafından konser alanına gelmeye başladı. Geniş güvenlik önlemlerinin ardından konser alanına insanlar alınırken, konseri izleyenler için oluşturulan alanın düz eni, güvenlik alanı da herkesten tam not aldı. Her şeyin saatine uygun gerçekleştiği Fanta Gençlik Festivali’nde ilk olarak Athena sahne aldı. Saat 20.45’de büyük coşkuyla sahneye çıkan Athena’da, en büyük ilgiyi grubun kurucusu ve solisti olan Gökhan gördü. “İzmit’te hava soğumuş ama sizden bir sıcaklık geliyor, harika görünüyorsunuz” sözleriyle alkış alan Gökhan, giydiği Kocaelispor formasıyla herkesin alkışını aldı. Taraftarların marşı haline gelen “Holigan” parçasına herkes eşlik ederken, Athena’nın yeni çıkaracağı albümde yer alan iki parça da sürpriz olarak seslendirildi. “Öpücük” şarkısında, şapkasını isteyen bir hayranına şapkasını atan Gökhan, “Sizi çok seviyoruz İzmit, görüşmek üzere!” diyerek, bir saatlik unutulmaz konseri tamamladı.

HADİSE’NİN DANSLARI VE ANNESİ

Saatler 22.00’yi gösterdiği anda sahne Hadise’nindi. Dans şovlarıyla, görsel olarak daha ağırlıklı bir program sergileyen Hadise, zaman zaman playback yaparak perfomansını düşürmemeye gayret gösterdi. Hadise, bir ara sürpriz yaparak annesi Gülnihal Açıkgöz’ü de sahneye aldı.  Şovu sırasında annesini sahneye davet eden sanatçı, “Normalde annem hiçbir konsere gelmez ama beni Fanta Gençlik Festivali turnesinde hiç yalnız bırakmadı. Anne, seni seviyorum!” diyerek teşekkür edip elini öptü. Festival severlerin alkışlarıyla gerçekleşen duygusal anlar sonrasında sanatçının annesi, eliyle kalp işareti yaparak sahneden ayrıldı. İki saate yakın sahnede kalan, şovları, birbirinden hareketli şarkılarıyla seyirciyle bütünleşen Hadise,  “İzmit, mükemmeldiniz! Böyle bir sevgi görmedim, kendinize iyi bakın. Sizi seviyorum!” diyerek konserini tamamladı. Festivalin son konseri yarın akşam Eskişehir’de gerçekleşecek.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.