HAFRİYAT SAHASINDA CESET BULUNDU

Gündem 21.04.2020 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAFRİYAT SAHASINDA CESET BULUNDU

İZMİT'te, hafriyat sahasında, battaniyeye sarıldıktan sonra çuvalın içine koyulmuş ceset bulundu. Çürümeye başladığı görülen cansız beden, otopsi için hastane morguna götürüldü.

Olay, Karadenizliler Mahallesi'nde bulunan hafriyat döküm sahasında meydana geldi. Hafriyat atıklarını ayrıştıranlar, çuvalın içinde battaniyeye sarılı olan ve çürümeye başlayan cesedi görünce polise haber verdi. İhbarla gelen polis ekipleri, bölgede olay yeri inceleme çalışması yaptı. Cesedin çürümeye başlaması nedeniyle cinsiyet tespiti yapılamadı. Cansız beden, otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.  KAMYONDA GÖREVLİ İŞÇİLERİN İFADESİ ALINDI Polis ekipleri, battaniyeye sarıldıktan sonra çuvala koyulduğu belirlenen cesedin, mahallede atıkların getirildiği yere bırakıldığı ve çöplerin alındığı belediyeye ait kamyonla hafriyat sahasına getirildiği ihtimali üzerinde durdu. Bunun üzerine kamyonda çalışan temizlik işçilerinin ifadesi alındı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma, sürdürülüyor.
İZMİT'te, hafriyat sahasında, battaniyeye sarıldıktan sonra çuvalın içine koyulmuş ceset bulundu. Çürümeye başladığı görülen cansız beden, otopsi için hastane morguna götürüldü.

Olay, Karadenizliler Mahallesi'nde bulunan hafriyat döküm sahasında meydana geldi. Hafriyat atıklarını ayrıştıranlar, çuvalın içinde battaniyeye sarılı olan ve çürümeye başlayan cesedi görünce polise haber verdi. İhbarla gelen polis ekipleri, bölgede olay yeri inceleme çalışması yaptı. Cesedin çürümeye başlaması nedeniyle cinsiyet tespiti yapılamadı. Cansız beden, otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. 

KAMYONDA GÖREVLİ İŞÇİLERİN İFADESİ ALINDI

Polis ekipleri, battaniyeye sarıldıktan sonra çuvala koyulduğu belirlenen cesedin, mahallede atıkların getirildiği yere bırakıldığı ve çöplerin alındığı belediyeye ait kamyonla hafriyat sahasına getirildiği ihtimali üzerinde durdu. Bunun üzerine kamyonda çalışan temizlik işçilerinin ifadesi alındı. Polis olayla ilgili başlattığı soruşturma, sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.