LASTİK İŞ

HAİN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Gündem 12.12.2016 - 07:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAİN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, terörü lanetledi.

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu İstanbul Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı'nda art arda meydana gelen saldırıda 30'u emniyet mensubu 8'i sivil 38 vatandaşımızın yaşamını yitirmesinden, 155 vatandaşımızın yaralanmasından çok büyük üzüntü duyduğunu açıklayarak, "Terörü lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin terör asla amacına ulaşamayacak, hain emellerini gerçekleştiremeyecekler." dedi.   KSO Başkanı Zeytinoğlu, "Terörün asıl amacı güven, istikrar ve birlikteliğimizi zedelemektir. Millet olarak tüm bunlara katiyen izin vermeyeceğiz. İş dünyası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İstanbul'da gerçekleşen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırıda şehit olan güvenlik mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve vatandaslarımıza başsağlığı diliyoruz." dedi.
Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, terörü lanetledi.

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu İstanbul Vodafone Arena Stadı ve Maçka Parkı'nda art arda meydana gelen saldırıda 30'u emniyet mensubu 8'i sivil 38 vatandaşımızın yaşamını yitirmesinden, 155 vatandaşımızın yaralanmasından çok büyük üzüntü duyduğunu açıklayarak, "Terörü lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin terör asla amacına ulaşamayacak, hain emellerini gerçekleştiremeyecekler." dedi.

 

KSO Başkanı Zeytinoğlu, "Terörün asıl amacı güven, istikrar ve birlikteliğimizi zedelemektir. Millet olarak tüm bunlara katiyen izin vermeyeceğiz. İş dünyası olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İstanbul'da gerçekleşen bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırıda şehit olan güvenlik mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve vatandaslarımıza başsağlığı diliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.