HAİN KOMUTANLAR KOCAELİ ADLİYESİNDE YARGILANACAK

Gündem 21.09.2016 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HAİN KOMUTANLAR KOCAELİ ADLİYESİNDE YARGILANACAK

Donanma Komutanlığı'nda 15 Temmuz gecesi darbe girişimini yönettikleri iddia edilen ve İstanbul Tuzla'da saklandıkları evde yakalanan Gölcük Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici'nin dosyaları Kocaeli Adliyesine gönderildi.

EMELLERİNE ULAŞAMADILAR Donanma Komutanlığı'nda Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren darbe girişimini yönetti. Hayrettin İmren darbe girişimin olduğu gece ilerleyen saatlerde askerlere, "Artık, Donanma'nın hakimiyeti bende. Donanma komutanı gelse bile tutuklayacağım. Bunu engellemek isterseniz önce bana sıkacaksınız" diye seslendiği iddia edilmişti. İKİ AY SONRA YAKALANDILAR Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici, darbe girişiminin başarısız olması üzerine Sahil Güvenlik botu ile kaçtı. Bir hücumbot, Sahil Güvenlik botunun peşine düşse de, manevra kabiliyeti güçlü olan bot İzmit'te bir rıhtıma yanaştı. Hayrettin İmren ile Nazmi Ekici bottan indikten sonra bir araca binerek ortadan kayboldu. Yaklaşık bir ay kaçak yaşayan eski komutanlar Tuzlada yakalandı.  KOCAELİ ADLİYESİNDE YARGILANACAKLAR Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde sorguları devam eden ve önümüzdeki günlerde Savcı karşısına çıkacak olan Gölcük Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici'nin dosyaları Gölcük Cumhuriyet Savcılığı tarafından Kocaeli Cumhuriyet savcılığına gönderildi. İmren ve Ekici Kocaeli Adliyesinde yargılanacaklar.
Donanma Komutanlığı'nda 15 Temmuz gecesi darbe girişimini yönettikleri iddia edilen ve İstanbul Tuzla'da saklandıkları evde yakalanan Gölcük Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici'nin dosyaları Kocaeli Adliyesine gönderildi.

EMELLERİNE ULAŞAMADILAR

Donanma Komutanlığı'nda Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren darbe girişimini yönetti. Hayrettin İmren darbe girişimin olduğu gece ilerleyen saatlerde askerlere, "Artık, Donanma'nın hakimiyeti bende. Donanma komutanı gelse bile tutuklayacağım. Bunu engellemek isterseniz önce bana sıkacaksınız" diye seslendiği iddia edilmişti.
İKİ AY SONRA YAKALANDILAR
Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici, darbe girişiminin başarısız olması üzerine Sahil Güvenlik botu ile kaçtı. Bir hücumbot, Sahil Güvenlik botunun peşine düşse de, manevra kabiliyeti güçlü olan bot İzmit'te bir rıhtıma yanaştı. Hayrettin İmren ile Nazmi Ekici bottan indikten sonra bir araca binerek ortadan kayboldu. Yaklaşık bir ay kaçak yaşayan eski komutanlar Tuzlada yakalandı. 
KOCAELİ ADLİYESİNDE YARGILANACAKLAR
Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde sorguları devam eden ve önümüzdeki günlerde Savcı karşısına çıkacak olan Gölcük Deniz Ana Üs eski Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ile Güney Grup eski Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici'nin dosyaları Gölcük Cumhuriyet Savcılığı tarafından Kocaeli Cumhuriyet savcılığına gönderildi. İmren ve Ekici Kocaeli Adliyesinde yargılanacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.