HAİNLERE FIRSAT VERİLMEDİ

Gündem 14.03.2017 - 08:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAİNLERE FIRSAT VERİLMEDİ

15 Temmuz fotoğraf sergisi yaklaşık 60 okulumuzda sergilendi. Aralık ayında başlayan program her okulda gösterime sunuldu. Fotoğraf sergisinin kapanış töreni Değirmendere Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirildi. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gaziler Derneği başkanı Mehmet Aslan, gaziler, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz fotoğraf sergisi yaklaşık 60 okulumuzda sergilendi. Aralık ayında başlayan program her okulda gösterime sunuldu. Fotoğraf sergisinin kapanış töreni Değirmendere Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirildi.  HAİN KALKIŞMA Kaymakam Mustafa Altıntaş “Pırıl pırıl çocuklarımız burada eğitim görüyor. Hiç kuşku yoktur ki bu çocuklarımız, bizim yarınlarımız, bu bayrağı devir alarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimine katkı sağlayacaklardır. Değerli arkadaşlar, 15 Temmuz’da yaşanan hain saldırı, asla ve asla unutulmayacaktır. Bu hainler, geleceğimizi yok etmek için çalıştı ama başaramadı. Halkımız buna izin vermedi. Çok güzel ve güçlü bir ülkede yaşıyoruz. Biz, Anadolu topraklarında yaşayan bir milletiz. 1071 yılında Selçuklu İmparatorluğu, ardından Osmanlı İmparatorluğu ve cumhuriyet kuruldu. Biz, Kurtuluş Savaşı’nda 250 bin şehit verdik ama 15 Temmuz olaylarında 247 şehit verdik. Biz; vatanımız, toprağımız ve milletimiz için hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Allah, bizim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi.   60 OKULDA SERGİLENDİ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Bu fotoğraf sergisi klasik bir sergi değil. 15 Temmuz’da yaşanan vatan mücadelesinde şehit olan vatan evlatlarımızın fotoğraf sergisidir. Bakanlığımızın da talimatları ile sadece bu okulda değil tüm okullarımızda sergilendi. Bu sergi ile birlikte yaşanan olaylarla ilgili herkes bilgilendirdik. Son sergimizi yaptık”dedi.   15 Temmuz darbe girişimi ve devamında yaşanan olayların kronolojik olarak fotoğraflarla anlatıldığı serginin kapanışı protokol tarafından yapıldı.
15 Temmuz fotoğraf sergisi yaklaşık 60 okulumuzda sergilendi. Aralık ayında başlayan program her okulda gösterime sunuldu. Fotoğraf sergisinin kapanış töreni Değirmendere Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirildi. Programa Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, Gaziler Derneği başkanı Mehmet Aslan, gaziler, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

15 Temmuz fotoğraf sergisi yaklaşık 60 okulumuzda sergilendi. Aralık ayında başlayan program her okulda gösterime sunuldu. Fotoğraf sergisinin kapanış töreni Değirmendere Atatürk Ortaokulunda gerçekleştirildi. 

HAİN KALKIŞMA
Kaymakam Mustafa Altıntaş “Pırıl pırıl çocuklarımız burada eğitim görüyor. Hiç kuşku yoktur ki bu çocuklarımız, bizim yarınlarımız, bu bayrağı devir alarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin yönetimine katkı sağlayacaklardır. Değerli arkadaşlar, 15 Temmuz’da yaşanan hain saldırı, asla ve asla unutulmayacaktır. Bu hainler, geleceğimizi yok etmek için çalıştı ama başaramadı. Halkımız buna izin vermedi. Çok güzel ve güçlü bir ülkede yaşıyoruz. Biz, Anadolu topraklarında yaşayan bir milletiz. 1071 yılında Selçuklu İmparatorluğu, ardından Osmanlı İmparatorluğu ve cumhuriyet kuruldu. Biz, Kurtuluş Savaşı’nda 250 bin şehit verdik ama 15 Temmuz olaylarında 247 şehit verdik. Biz; vatanımız, toprağımız ve milletimiz için hiçbir zaman boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Allah, bizim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi.
 
60 OKULDA SERGİLENDİ
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu; “Bu fotoğraf sergisi klasik bir sergi değil. 15 Temmuz’da yaşanan vatan mücadelesinde şehit olan vatan evlatlarımızın fotoğraf sergisidir. Bakanlığımızın da talimatları ile sadece bu okulda değil tüm okullarımızda sergilendi. Bu sergi ile birlikte yaşanan olaylarla ilgili herkes bilgilendirdik. Son sergimizi yaptık”dedi.
 
15 Temmuz darbe girişimi ve devamında yaşanan olayların kronolojik olarak fotoğraflarla anlatıldığı serginin kapanışı protokol tarafından yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.