LASTİK İŞ
ismail

HAKAN BIÇAKÇI DEDE OLDU

04.03.2019 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAKAN BIÇAKÇI DEDE OLDU

Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'nın kızı Pelinsu Doğru, İstanbul Avcılar'da bulunan özel bir hastanede, sabah saatlerinde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Maya Lina ismini verdiler Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ile eşi Aysun Bıçakçı ilk kez anneanne ve dede olmanın heyecanını yaşarken, damat Sezer Doğru'nun annesi Melahat Doğru ve baba Taner Doğru'da babaanne ve dede olarak aynı heyecana ve mutluluğa ortak oldular. Çiçeği burnunda anne Pelin Doğru ve eşi Sezer Doğru, kendilerine anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşatan kızlarına Maya Lina ismini verdiler.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Maya Lina bebeğe hoşgeldin diyor, Bıçakçı ve Doğru ailelerine bebekleriyle sağlıkla ve huzurla ömür boyu mutluluklar diliyoruz.  
Mali Müşavir Hakan Bıçakçı'nın kızı Pelinsu Doğru, İstanbul Avcılar'da bulunan özel bir hastanede, sabah saatlerinde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Maya Lina ismini verdiler
Mali Müşavir Hakan Bıçakçı ile eşi Aysun Bıçakçı ilk kez anneanne ve dede olmanın heyecanını yaşarken, damat Sezer Doğru'nun annesi Melahat Doğru ve baba Taner Doğru'da babaanne ve dede olarak aynı heyecana ve mutluluğa ortak oldular.

Çiçeği burnunda anne Pelin Doğru ve eşi Sezer Doğru, kendilerine anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşatan kızlarına Maya Lina ismini verdiler. 
Yeni Gölcük Gazetesi olarak, Maya Lina bebeğe hoşgeldin diyor, Bıçakçı ve Doğru ailelerine bebekleriyle sağlıkla ve huzurla ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.