LASTİK İŞ
ismail

‘’HAKKINIZI HELAL EDİN’’

25.03.2019 - 16:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

‘’HAKKINIZI HELAL EDİN’’

1 Nisan sabahı görevi yeni seçilecek olan belediye başkanına teslim edecek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti. Başkan Ellibeş “Ben Gölcük’ü çok seviyorum. Gölcüklülere çok şey borçluyum. Onlara gönülden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum. 41 senelik belediyecilik hayatımda hep yanımda yer aldılar. Hele ki 15 yıllık başkanlık sürecimde her zaman sevgi ve saygı gösterdiler. Bu bir veda değil, sadece bayrak değişimi. Gölcük, hakkını helal etsin” dedi.

HER DÖNEM OYUNU ARTTIRDI Mehmet Ellibeş 41 yıllık belediyeci. 15 yıldır Gölcük Belediye Başkanı. İlk başkanlığı yüzde: 35 ile kazanmış sonra yüzde: 40, en son yüzde: 45 ile seçilmiş. Yani hep üste koymuş, bu da Gölcük halkının kendisine gösterdiği güvenin ifadesi.  17 AĞUSTOS RESİMLERİNE BAKSINLAR Başkan Ellibeş “Oyunu her defasında arttırarak beni başkan seçen Gölcüklülere teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler. Benin onlara varsa helal olsun. 2014 seçimleri sonrası benim için son dönem demiştim. Bunu genel Mekeze de söylemiştim. 15 yıl boyunca ne yaptınız diyenler oluyor, onlara şu cevabı veriyorum. 17 Ağustostaki Gölcük resmine baksınlar, bir de şimdiki Gölcük’e baskınlar ”dedi. KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HALLETTİK “Gölcük’ün bir numaralı sorunu kentsel dönüşümdü. Bu belediyeler için zor iştir. Bu kardeşiniz onun da üstesinden geldi. Denizevler ve Sanayi Sitesi dönüşümlerini gerçekleştirdik. Bir tane şikâyet gelmedi.  Özellikle, Denizevler kentsel dönüşü büyük başarıdır. Sorunu halkı anlayarak çözdük. Kentsel dönüşüm yaparken halkı mutlu etmek gerekiyor. merkezdeki dönüşüm için yeni TOKİ başkanından söz aldık. Askeriyeden aldığımız 100 dönüme millet bahçesi yapacağız. Şu anda Gölcük’ün hiçbir vergi borcu yok. 25 dönüm yerin tapusunu vergi borcu için ayırdık, yani 5 yılın daha vergi borcunu peşin ödemiş olduk.” “SORUN YOK, MUTLUYUM” “Benim hedefim zaten 3 dönemdi. 3 dönem kuralı olmasa, yine de bırakacaktım. Şu an için mutluyum bir sorun yok. Zirvede bırakmasını bilmek lazım, şu an zirvedeyim ve ağabeyim. Şimdi böyle ama 5 ay sonra bir boşluk olur mu bilmem. Ona, zamanı gelince bakacağız. Gölcük’ü zorlanmadan alırız. 24 Haziran seçimlerine baktığınız, Ak Parti ve MHP’nin oyu yüzde 58 ediyor, CHP ve İyi Parti ise 38 aldı. Yani biz 58, onlar 38. Bu yüzden seçimi alırken zorlanmayız.” “HAKKINIZI HELAL EDİN” Başkan Ellibeş “Ben Gölcük’ü çok seviyorum. Gölcüklülere çok şey borçluyum. Onlara gönülden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum. 41 senelik belediyecilik hayatımda hep yanımda yer aldılar. Hele ki 15 yıllık başkanlık sürecimde her zaman sevgi ve saygı gösterdiler. Bu bir veda değil, sadece bayrak değişimi. Gölcük, hakkını helal etsin.” HİÇ DEĞİŞMEDİNİZ Başkan Ellibeş “Sizler dost olarak sevdik sevmeye de devem edeceğiz. Güzel dostluğumuz oldu.  9 yıl önce Ersin kardeşim Gölcük’e Karamürsel’den ilk geldiğinizde Belediyede ki ofisimizde görüştüğümüzde bir takım ilkeler ortaya koymuştum. Hiç şaşmadın. İlkenizden ödün vermediniz taviz vermediniz. Tetikçi medya olmadınız.  Doğruları ve gerçekleri ifade ettiniz. Çoğu zamanda gündem oluşturdunuz bu anlamda ben Yeni Gölcük Ailesinden razıyım. Hakkınız helal edin. Herkese abi olmuşuz. Buda bizi mutlu ediyor ”dedi.
1 Nisan sabahı görevi yeni seçilecek olan belediye başkanına teslim edecek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizin Sorumlu yazı İşleri Müdürü Ersin Akboyun’u ziyaret etti. Başkan Ellibeş “Ben Gölcük’ü çok seviyorum. Gölcüklülere çok şey borçluyum. Onlara gönülden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum. 41 senelik belediyecilik hayatımda hep yanımda yer aldılar. Hele ki 15 yıllık başkanlık sürecimde her zaman sevgi ve saygı gösterdiler. Bu bir veda değil, sadece bayrak değişimi. Gölcük, hakkını helal etsin” dedi.

HER DÖNEM OYUNU ARTTIRDI

Mehmet Ellibeş 41 yıllık belediyeci. 15 yıldır Gölcük Belediye Başkanı. İlk başkanlığı yüzde: 35 ile kazanmış sonra yüzde: 40, en son yüzde: 45 ile seçilmiş. Yani hep üste koymuş, bu da Gölcük halkının kendisine gösterdiği güvenin ifadesi. 

17 AĞUSTOS RESİMLERİNE BAKSINLAR
Başkan Ellibeş “Oyunu her defasında arttırarak beni başkan seçen Gölcüklülere teşekkür ediyorum, haklarını helal etsinler. Benin onlara varsa helal olsun. 2014 seçimleri sonrası benim için son dönem demiştim. Bunu genel Mekeze de söylemiştim. 15 yıl boyunca ne yaptınız diyenler oluyor, onlara şu cevabı veriyorum. 17 Ağustostaki Gölcük resmine baksınlar, bir de şimdiki Gölcük’e baskınlar ”dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ HALLETTİK
“Gölcük’ün bir numaralı sorunu kentsel dönüşümdü. Bu belediyeler için zor iştir. Bu kardeşiniz onun da üstesinden geldi. Denizevler ve Sanayi Sitesi dönüşümlerini gerçekleştirdik. Bir tane şikâyet gelmedi.  Özellikle, Denizevler kentsel dönüşü büyük başarıdır. Sorunu halkı anlayarak çözdük. Kentsel dönüşüm yaparken halkı mutlu etmek gerekiyor. merkezdeki dönüşüm için yeni TOKİ başkanından söz aldık. Askeriyeden aldığımız 100 dönüme millet bahçesi yapacağız. Şu anda Gölcük’ün hiçbir vergi borcu yok. 25 dönüm yerin tapusunu vergi borcu için ayırdık, yani 5 yılın daha vergi borcunu peşin ödemiş olduk.”

“SORUN YOK, MUTLUYUM”
“Benim hedefim zaten 3 dönemdi. 3 dönem kuralı olmasa, yine de bırakacaktım. Şu an için mutluyum bir sorun yok. Zirvede bırakmasını bilmek lazım, şu an zirvedeyim ve ağabeyim. Şimdi böyle ama 5 ay sonra bir boşluk olur mu bilmem. Ona, zamanı gelince bakacağız. Gölcük’ü zorlanmadan alırız. 24 Haziran seçimlerine baktığınız, Ak Parti ve MHP’nin oyu yüzde 58 ediyor, CHP ve İyi Parti ise 38 aldı. Yani biz 58, onlar 38. Bu yüzden seçimi alırken zorlanmayız.”

“HAKKINIZI HELAL EDİN”
Başkan Ellibeş “Ben Gölcük’ü çok seviyorum. Gölcüklülere çok şey borçluyum. Onlara gönülden sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum. 41 senelik belediyecilik hayatımda hep yanımda yer aldılar. Hele ki 15 yıllık başkanlık sürecimde her zaman sevgi ve saygı gösterdiler. Bu bir veda değil, sadece bayrak değişimi. Gölcük, hakkını helal etsin.”

HİÇ DEĞİŞMEDİNİZ
Başkan Ellibeş “Sizler dost olarak sevdik sevmeye de devem edeceğiz. Güzel dostluğumuz oldu.  9 yıl önce Ersin kardeşim Gölcük’e Karamürsel’den ilk geldiğinizde Belediyede ki ofisimizde görüştüğümüzde bir takım ilkeler ortaya koymuştum. Hiç şaşmadın. İlkenizden ödün vermediniz taviz vermediniz. Tetikçi medya olmadınız.  Doğruları ve gerçekleri ifade ettiniz. Çoğu zamanda gündem oluşturdunuz bu anlamda ben Yeni Gölcük Ailesinden razıyım. Hakkınız helal edin. Herkese abi olmuşuz. Buda bizi mutlu ediyor ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.