LASTİK İŞ
ismail

HALIDERE'DE KİRAZ FESTİVALİ COŞKUSU

01.07.2018 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALIDERE'DE KİRAZ FESTİVALİ COŞKUSU

Gölcük Belediyesi´nin Halıdere´de üçüncüsünü düzenlediği Kiraz Şenliği, geçtiğimiz gün Halıdere sahilinde yapıldı. Şenlikte, Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da bir konser verdi.

Halıdere'de üçüncüsü düzenlenen Kiraz Şenliğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Üyeleri, Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz ve çok sayıda Halıdereli vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu  bir birinden güzel eserleri solo ve koro olarak seslendirildi. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da 22 eserin seslendirildiği bir konser verdi. Çelik'e Çiçek Takdim Edildi Gerçekleştirilen şenlikte ilk olarak Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu, Koro Şefi Fuat Gürlük yönetiminde sanat müziği eserleri söyledi. 10 solo, 12 koro eserin seslendirildiği şenlikte vatandaşlara da kiraz ikramında bulunuldu. Şenlikte Koro Şefi Çelik'e çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Halıdere'de üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Halıderemizin geçmişte kirazı meşhurdu, bunu tekrar canlandırmak adına böyle bir festival düzenleme kararı almıştık, yıllar ne çabuk geçti, bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Umuyorum eskisi gibi Halıdere kirazı ile anılacak. Bunun önümüzdeki senelerde de devamını yaparak bu şenliği geleneksel bir hale dönüştürmek amacındayız. Koro şefimiz Emrullah Çelik ve ekibini tebrik ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. Konser süresince Halıdere'li vatandaşlar, oldukça güzel ve hareketli bir akşam geçirdi.
Gölcük Belediyesi´nin Halıdere´de üçüncüsünü düzenlediği Kiraz Şenliği, geçtiğimiz gün Halıdere sahilinde yapıldı. Şenlikte, Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da bir konser verdi.

Halıdere'de üçüncüsü düzenlenen Kiraz Şenliğine, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Üyeleri, Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz ve çok sayıda Halıdereli vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu  bir birinden güzel eserleri solo ve koro olarak seslendirildi. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu da 22 eserin seslendirildiği bir konser verdi.
Çelik'e Çiçek Takdim Edildi
Gerçekleştirilen şenlikte ilk olarak Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu, Koro Şefi Fuat Gürlük yönetiminde sanat müziği eserleri söyledi. 10 solo, 12 koro eserin seslendirildiği şenlikte vatandaşlara da kiraz ikramında bulunuldu. Şenlikte Koro Şefi Çelik'e çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Halıdere'de üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Halıderemizin geçmişte kirazı meşhurdu, bunu tekrar canlandırmak adına böyle bir festival düzenleme kararı almıştık, yıllar ne çabuk geçti, bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Umuyorum eskisi gibi Halıdere kirazı ile anılacak. Bunun önümüzdeki senelerde de devamını yaparak bu şenliği geleneksel bir hale dönüştürmek amacındayız. Koro şefimiz Emrullah Çelik ve ekibini tebrik ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. Konser süresince Halıdere'li vatandaşlar, oldukça güzel ve hareketli bir akşam geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.