LASTİK İŞ

HALIDERE'DEN İYİ TRAFSFER

Spor 31.01.2018 - 17:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALIDERE'DEN İYİ TRAFSFER

Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Halıderespor önemli transferler ile geçen sezon düştüğü 2. Amatör Lig’de fazla kalmak istemiyor.

Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Halıderespor önemli transferler ile geçen sezon düştüğü 2. Amatör Lig’de fazla kalmak istemiyor. İç transferde Kayıhan Kayı ile anlaşarak kaleyi sağlama alan kırmızı beyazlılar 10 numara pozisyonuna ilimizin tecrübeli oyuncularından ve geçen sezon Başiskele Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak Süper Amatöre çıkma başarısı gösteren Arda Musaoğlu’nu monte etti.    TRANSFERLER SÜRÜYOR Harbişspor’da futbola başlayan ve 10 yıl Harbişspor forması giydikten sonra Süper amatörde İhsaniyespor forması ile mücadele eden Arda, sezon bitiminde askere gitmiş ve sonrasında yuvaya dönmüştü. Geçen sezon başında Başiskele Belediyespor’a transfer olan başarılı oyuncu takımı ile süper amatör biletini almıştı. Şampiyonluk için işi sıkı tutan Halıderespor Asarköyspor’dan Recep Sezgin ve Gökhan Köse transferinde de sona geldi. Seka Doğan’dan Yakupcan Musaoğlu ve Yuvacıkspor’dan Sertan Murat için de girişimler devam ediyor sürdürüyor.
Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Halıderespor önemli transferler ile geçen sezon düştüğü 2. Amatör Lig’de fazla kalmak istemiyor.
Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Halıderespor önemli transferler ile geçen sezon düştüğü 2. Amatör Lig’de fazla kalmak istemiyor. İç transferde Kayıhan Kayı ile anlaşarak kaleyi sağlama alan kırmızı beyazlılar 10 numara pozisyonuna ilimizin tecrübeli oyuncularından ve geçen sezon Başiskele Belediyespor’da şampiyonluk yaşayarak Süper Amatöre çıkma başarısı gösteren Arda Musaoğlu’nu monte etti. 
 
TRANSFERLER SÜRÜYOR
Harbişspor’da futbola başlayan ve 10 yıl Harbişspor forması giydikten sonra Süper amatörde İhsaniyespor forması ile mücadele eden Arda, sezon bitiminde askere gitmiş ve sonrasında yuvaya dönmüştü. Geçen sezon başında Başiskele Belediyespor’a transfer olan başarılı oyuncu takımı ile süper amatör biletini almıştı. Şampiyonluk için işi sıkı tutan Halıderespor Asarköyspor’dan Recep Sezgin ve Gökhan Köse transferinde de sona geldi. Seka Doğan’dan Yakupcan Musaoğlu ve Yuvacıkspor’dan Sertan Murat için de girişimler devam ediyor sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.