LASTİK İŞ
ismail

HALIDERE’NİN EKSİKLİKLERİ GİDERİLİYOR

Gölcük 05.09.2019 - 18:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALIDERE’NİN EKSİKLİKLERİ GİDERİLİYOR

Halıdere Körfez Mahalle muhtarı Necmi Bekar; “mahallemizin eksikleri Belediyemiz tarafından giderilmeye başlandı” dedi.

MUHTARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR 31 Mart yerel seçimlerinde Halıdere Körfez Mahallesi Muhtar adayı olarak seçime giren Necmi Bekar seçimde kazanarak Körfez Mahalle muhtarı oldu. Muhtarlık görevini devir alan Bekar, tespit ettiği eksiklikleri gidermek için çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda birçok eksikleri Gölcük Belediyesine bildirerek ve bir kısım eksikler Belediye tarafından giderildi. Belediyenin yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Halıdere Körfez Mahalle muhtarı Necmi Bekar şu açıklamaları yaptı. CEP DURAK KONACAK Muhtar Bekar; “öncelikle Başta Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer olmak üzere tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ederim. Göreve geldiğim kısa bir süre içerisinde Mahallemizin birçok eksikleri belediyemize aktardım. Bu eksiklerin bir kısmı giderilirken bir kısmı da giderilmek için çalışmalar başlatıldı. Şu anda en büyü eksiğimiz Halıdere Körfez Mahallesi Günbatımı yanında yeni bir durağın konulmasını talebinde bulundum. Bu talebimin ardından yapılan inceleme sonucunda gösterdiğimiz noktada cep durak konulması için kararı alındı.  Önümüzdeki günlerde Halıdere Körfez Mahallesi D-130 karayolu üzerine durak konularak hizmete girecektir. Yine Halıdere sahilinde bir cep durağı vardı. 743 nolu otobüs bu durakta yolcuları alıyorlardı. Ne olduysa buradaki durak kaldırıldı. Bu meydan tün insanların bulunduğu alandır. Bu durağın tekrar konulması için çalışmalarımızı başlattık. Bunun yanında birçok çalışmalarımız var. Ben bir muhtar olarak sadece hizmet akışında bir köprü vazifesini yapıyorum. Eksikleri yetkililerimize bildirip, yetkililerimizde bu eksikleri tamamlıyorlar” dedi.    Fahri Haner    
Halıdere Körfez Mahalle muhtarı Necmi Bekar; “mahallemizin eksikleri Belediyemiz tarafından giderilmeye başlandı” dedi.

MUHTARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

31 Mart yerel seçimlerinde Halıdere Körfez Mahallesi Muhtar adayı olarak seçime giren Necmi Bekar seçimde kazanarak Körfez Mahalle muhtarı oldu. Muhtarlık görevini devir alan Bekar, tespit ettiği eksiklikleri gidermek için çalışmalarını başlattı. Bu kapsamda birçok eksikleri Gölcük Belediyesine bildirerek ve bir kısım eksikler Belediye tarafından giderildi. Belediyenin yaptığı çalışmalar için teşekkür eden Halıdere Körfez Mahalle muhtarı Necmi Bekar şu açıklamaları yaptı.

CEP DURAK KONACAK
Muhtar Bekar; “öncelikle Başta Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer olmak üzere tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ederim. Göreve geldiğim kısa bir süre içerisinde Mahallemizin birçok eksikleri belediyemize aktardım. Bu eksiklerin bir kısmı giderilirken bir kısmı da giderilmek için çalışmalar başlatıldı. Şu anda en büyü eksiğimiz Halıdere Körfez Mahallesi Günbatımı yanında yeni bir durağın konulmasını talebinde bulundum. Bu talebimin ardından yapılan inceleme sonucunda gösterdiğimiz noktada cep durak konulması için kararı alındı. 
Önümüzdeki günlerde Halıdere Körfez Mahallesi D-130 karayolu üzerine durak konularak hizmete girecektir. Yine Halıdere sahilinde bir cep durağı vardı. 743 nolu otobüs bu durakta yolcuları alıyorlardı. Ne olduysa buradaki durak kaldırıldı. Bu meydan tün insanların bulunduğu alandır. Bu durağın tekrar konulması için çalışmalarımızı başlattık. Bunun yanında birçok çalışmalarımız var. Ben bir muhtar olarak sadece hizmet akışında bir köprü vazifesini yapıyorum. Eksikleri yetkililerimize bildirip, yetkililerimizde bu eksikleri tamamlıyorlar” dedi.   
Fahri Haner    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.