HALEP'E YARDIM DEVAM EDİYOR

Gölcük 29.12.2016 - 16:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALEP'E YARDIM DEVAM EDİYOR

Halep için başlatılan yardım kampanyası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gölcük Kredi yurtlar kurumu Kızılay işbirliği ile gerçekleşen yardım kampanyası malzemeleri Halep’e gitmek için yola çıktı.

Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük Şube Müdürü İsmail Çalgan, Halep yardımı hakkında bilgi verdi. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gölcük Yurt Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğü'nün Kızılay iş birliği ile '' Halep Bizdir, Bizdendir, Bizimledir '' sloganı ile başlatmış olduğu kampanyayı Gölcük Yurt Müdürlüğü olarak 150 koli gıda, giyim, barınma malzemesi tedarik ettik. Bu kampanyaya başta öğrenciler, kurum çalışanları ve en önemlisi Gölcük esnafları katıldı. Bugün Halep'e gitmek üzere tır, buradan alınan malzemeler ile birlikte İzmit KYK İl Müdürlüğü'ne teslim edilecek. 1 Ocak'ta Kızılay ile birlikte tır Halep'e gidecek dedi.''  Daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük İlçe Müdürü İsmail Çalgan, Kızılay'da gönüllü olarak Halep'e gidecek olan tır için çalışanlara teşekkür belgesi verildi.
Halep için başlatılan yardım kampanyası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gölcük Kredi yurtlar kurumu Kızılay işbirliği ile gerçekleşen yardım kampanyası malzemeleri Halep’e gitmek için yola çıktı.

Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük Şube Müdürü İsmail Çalgan, Halep yardımı hakkında bilgi verdi. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Gölcük Yurt Müdürlüğü ve Genel Müdürlüğü'nün Kızılay iş birliği ile '' Halep Bizdir, Bizdendir, Bizimledir '' sloganı ile başlatmış olduğu kampanyayı Gölcük Yurt Müdürlüğü olarak 150 koli gıda, giyim, barınma malzemesi tedarik ettik. Bu kampanyaya başta öğrenciler, kurum çalışanları ve en önemlisi Gölcük esnafları katıldı. Bugün Halep'e gitmek üzere tır, buradan alınan malzemeler ile birlikte İzmit KYK İl Müdürlüğü'ne teslim edilecek. 1 Ocak'ta Kızılay ile birlikte tır Halep'e gidecek dedi.'' 
Daha sonra Kredi Yurtlar Kurumu Gölcük İlçe Müdürü İsmail Çalgan, Kızılay'da gönüllü olarak Halep'e gidecek olan tır için çalışanlara teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.