HALEP'E YARDIM TIR'I YOLA ÇIKTI

09.01.2017 - 09:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALEP'E YARDIM TIR'I YOLA ÇIKTI

Halep’te çıkan bombalı saldırı sonucunda halka yardım devam ediyor. Halep’e yardım tırı için Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu önünde tören düzenlendi.

 Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Müftüsü Mustafa Yazıcı katıldı. Törenin başlangıcında ortaokul öğrencilerinden muhafız Mustafa Erikçi Kuran-ı Kerim tilavetini, Edanur Korkmaz konuşmasını yaptı. Halep’e 2.Yardım tırı Okul öğrencileri ve velilerin düzenlemiş olduğu yardım kampanyası Deniz Feneri Derneğinin Din öğretimi Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğu İyilik Okulları Projesi kapsamında değerlendirilen 40 bin lira değerindeki ayni yardım Halep şehrinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yardım tırı yola çıkartıldı. Yardım tırında medikal malzemeler, çocuk maması, çocuk bezi ve kuru gıda giriyor. Birinci tırda 25 bin liralık un gitmişti. Bu ikinci yardım tırında 15 bin liralık maddi yardımla beraber bebek bezi bebek maması alındı. Allah hepinizden razı olsun. Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Cahit Çetin konuşmasında, ‘’Bizleri böyle önemli bir yardıma vesile ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Özellikle de öğrencilerimizi böyle bir yardım düşünüp bizi de içlerine kattıkları bu güzel iş için tebrik ediyorum. Hayırlı cumalar diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun’’ dedi Halep’e gidecek olan yardım tırı töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu konuşmasında, ‘’ Siz değerli öğrenciler böyle hayırlı bir işe vesile olduğunuz için ve bu hayırlı işte en ufak katkısı olanlara ve en çokta Deniz Feneri Derneğine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı cumalarınız olsun.’’ Gölcük Müftüsü Mustafa Yazıcı konuşmasında, ‘’ Bu güzel düşüncelerinizden dolayı ilk önce sizlere teşekkür ediyorum. Siz o kadar hayırlı bir işe vesile oldunuz ki. Rabbim sizi hep korusun. Hayırlı cumalar ‘’ dedi.
Halep’te çıkan bombalı saldırı sonucunda halka yardım devam ediyor. Halep’e yardım tırı için Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu önünde tören düzenlendi.

 Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Müftüsü Mustafa Yazıcı katıldı. Törenin başlangıcında ortaokul öğrencilerinden muhafız Mustafa Erikçi Kuran-ı Kerim tilavetini, Edanur Korkmaz konuşmasını yaptı.

Halep’e 2.Yardım tırı

Okul öğrencileri ve velilerin düzenlemiş olduğu yardım kampanyası Deniz Feneri Derneğinin Din öğretimi Genel Müdürlüğü ile yapmış olduğu İyilik Okulları Projesi kapsamında değerlendirilen 40 bin lira değerindeki ayni yardım Halep şehrinde zulüm gören Müslüman kardeşlerimize ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yardım tırı yola çıkartıldı. Yardım tırında medikal malzemeler, çocuk maması, çocuk bezi ve kuru gıda giriyor. Birinci tırda 25 bin liralık un gitmişti. Bu ikinci yardım tırında 15 bin liralık maddi yardımla beraber bebek bezi bebek maması alındı.

Allah hepinizden razı olsun.

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Cahit Çetin konuşmasında, ‘’Bizleri böyle önemli bir yardıma vesile ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Özellikle de öğrencilerimizi böyle bir yardım düşünüp bizi de içlerine kattıkları bu güzel iş için tebrik ediyorum. Hayırlı cumalar diliyorum. Hepinizden Allah razı olsun’’ dedi

Halep’e gidecek olan yardım tırı töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu konuşmasında, ‘’ Siz değerli öğrenciler böyle hayırlı bir işe vesile olduğunuz için ve bu hayırlı işte en ufak katkısı olanlara ve en çokta Deniz Feneri Derneğine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı cumalarınız olsun.’’

Gölcük Müftüsü Mustafa Yazıcı konuşmasında, ‘’ Bu güzel düşüncelerinizden dolayı ilk önce sizlere teşekkür ediyorum. Siz o kadar hayırlı bir işe vesile oldunuz ki. Rabbim sizi hep korusun. Hayırlı cumalar ‘’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.