LASTİK İŞ

HALK EĞİTİMDE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLADI

Eğitim 19.09.2018 - 13:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK EĞİTİMDE ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KURSLARI BAŞLADI

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, lise mezunu öğrencilere yönelik olarak Halk Eğitim Merkezinde “Üniversite Hazırlık Kursu” açıyor.

Mezun durumdaki lise öğrencilerin, yenilenen sistemle birlikte yapılmaya başlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavına(TYT ve AYT) hazırlanmaları amacıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezinde açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına kayıtlar başladı. 17 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlar için, öğrenciler en geç 23 Eylül Cuma gününe kadar Gölcük Halk Eğitim Merkezine başvuru yapacaklar. Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz ARVAS, bu yıl dördüncü kez Destekleme ve Yetiştirme Kursu açacaklarını belirterek daha önceki yıllarda kurslara devam ederek istediği üniversiteyi ve bölümü kazanan pek çok öğrencilerinin olduğunu söylüyor. Arvas, “ Gençlerimizin üniversiteyi kazanmalarında açtığımız kurslarla katkımızın olduğuna inanmak, bizler için önce mutluluk sonra övünç sebebidir.” dedi. Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan ise üç yıldır edindikleri deneyimin öğrencileri en doğru biçimde sınavlara hazırlamak için oldukça önemli olduğunu söyledi. Ceyhan, bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite kazanma oranlarının çok daha artacağına inandığını belirtti. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurslar “Sözel, Sayısal ve Eşit Ağırlık” grupları olarak planlanacak bu gruplarda Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya,Kimya, Fizik, Biyoloji gibi dersler yer alacak.
Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, lise mezunu öğrencilere yönelik olarak Halk Eğitim Merkezinde “Üniversite Hazırlık Kursu” açıyor.

Mezun durumdaki lise öğrencilerin, yenilenen sistemle birlikte yapılmaya başlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavına(TYT ve AYT) hazırlanmaları amacıyla Gölcük Halk Eğitim Merkezinde açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına kayıtlar başladı. 17 Eylül Pazartesi günü başlayan kayıtlar için, öğrenciler en geç 23 Eylül Cuma gününe kadar Gölcük Halk Eğitim Merkezine başvuru yapacaklar.

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz ARVAS, bu yıl dördüncü kez Destekleme ve Yetiştirme Kursu açacaklarını belirterek daha önceki yıllarda kurslara devam ederek istediği üniversiteyi ve bölümü kazanan pek çok öğrencilerinin olduğunu söylüyor. Arvas, “ Gençlerimizin üniversiteyi kazanmalarında açtığımız kurslarla katkımızın olduğuna inanmak, bizler için önce mutluluk sonra övünç sebebidir.” dedi. Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan ise üç yıldır edindikleri deneyimin öğrencileri en doğru biçimde sınavlara hazırlamak için oldukça önemli olduğunu söyledi. Ceyhan, bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite kazanma oranlarının çok daha artacağına inandığını belirtti.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurslar “Sözel, Sayısal ve Eşit Ağırlık” grupları olarak planlanacak bu gruplarda Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya,Kimya, Fizik, Biyoloji gibi dersler yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.