HALK EĞİTİMDE YENİ KAYITLAR BAŞLADI

Eğitim 10.09.2018 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK EĞİTİMDE YENİ KAYITLAR BAŞLADI

Açıkta lise ve ortaokul okuyan öğrencilere yönelik Açık Lise yeni kayıt ve ortaokullar için yeni kayıt ve kayıt yenileme başladı. Kayıtlar Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılacaktır.

Açık lise ve ortaokul öğrenimini gören öğrencilere yönelik yeni kayıtlar başlarken, ortaokullarda kayıt yenileme ve yeni kayıtlar başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafız Arvas; “açıkta okuyan öğrencilerimize yönelik ortaokullarda kayıt yenileme ve yeni kayıtlar başladı. Liselerde ise sadece yeni kayıtlar başladı. Liselerinde kayıt yenileme yaklaşık bir hafta içerisinde yapılacağını bekliyoruz. Yeni kayıt ve kayıt yenilemenin son tarihi 28 Eylül 2018 mesai bitimine kadardır. Kayıtlarını yenilemek isteyen öğrencilerimiz son güne kalmasınlar. Son güne kalındığında yığılmalar yaşanıyor. Yaşanan yığılmalardan dolayı işler aksıyor” dedi. OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR Okuma yazma ile ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arvas; “okuma yazma seferberliği bu yılda devam ediyor. Okuma yazma bilmeyen ve ilkokul diploması olmayanlar kayıt yapmak isteyenler için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve en yakın okula başvuru yapabilirler. Okuma yazma öğrenmek isteyen yatalak hastalarımız için eve öğretmen görevlendiriyoruz. Aynı zamanda okuma yazma öğrenmek isteyen tek kişide olsa öğretmen görevlendirilir. Okuma yazma kayıtları her zaman yapılır. Bu kayıtların süresi yoktur” dedi. Fahri Haner
Açıkta lise ve ortaokul okuyan öğrencilere yönelik Açık Lise yeni kayıt ve ortaokullar için yeni kayıt ve kayıt yenileme başladı. Kayıtlar Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapılacaktır.

Açık lise ve ortaokul öğrenimini gören öğrencilere yönelik yeni kayıtlar başlarken, ortaokullarda kayıt yenileme ve yeni kayıtlar başladı. Konuyla ilgili bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafız Arvas; “açıkta okuyan öğrencilerimize yönelik ortaokullarda kayıt yenileme ve yeni kayıtlar başladı. Liselerde ise sadece yeni kayıtlar başladı. Liselerinde kayıt yenileme yaklaşık bir hafta içerisinde yapılacağını bekliyoruz. Yeni kayıt ve kayıt yenilemenin son tarihi 28 Eylül 2018 mesai bitimine kadardır. Kayıtlarını yenilemek isteyen öğrencilerimiz son güne kalmasınlar. Son güne kalındığında yığılmalar yaşanıyor. Yaşanan yığılmalardan dolayı işler aksıyor” dedi.

OKUMA YAZMA SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Okuma yazma ile ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arvas; “okuma yazma seferberliği bu yılda devam ediyor. Okuma yazma bilmeyen ve ilkokul diploması olmayanlar kayıt yapmak isteyenler için Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve en yakın okula başvuru yapabilirler. Okuma yazma öğrenmek isteyen yatalak hastalarımız için eve öğretmen görevlendiriyoruz. Aynı zamanda okuma yazma öğrenmek isteyen tek kişide olsa öğretmen görevlendirilir. Okuma yazma kayıtları her zaman yapılır. Bu kayıtların süresi yoktur” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.