LASTİK İŞ
ismail

HALK OTOBÜSÜNDE UYUŞTURUCU ÇIKTI

Gündem 28.12.2017 - 12:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK OTOBÜSÜNDE UYUŞTURUCU ÇIKTI

İzmit Alikahya’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte kadın profiliyle mesaj attığı bir kişiyi uyuşturucu alabilmek için gasp ettiği öne sürülen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

İzmit Alikahya’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte kadın profiliyle kendisini kadın olarak tanıtan ve S.G. (21), sahte hesap üzerinden T.A. (28) isimli şahsa buluşmak istediğini belirten bir mesaj attı. Alikahya’da bulunan adrese gelen T.A., S.G. tarafından darp edilerek üzerindeki 200 TL parası ve cep telefonu alınarak gasp edildi. Gasp edilen T.A., polise giderek şikayette bulundu. Yapılan şikayetle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheli S.G.’yi MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarından tespit ederek çalıştığı fabrikada yakaladı. Halk otobüsünde 11 adet uyuşturucu hap Gözaltına alınan şüpheli S.G.’nin emniyette alınan ifadesinde suçunu kabul ettiğini ve gasp olayını uyuşturucu madde alabilmek için yaptığını söylediği öğrenildi. Polis ekipleri S.G.’nin ifadesinden yola çıkarak uyuşturucu temin edeceği halk otobüsü şoförünü de gözaltına aldı. Halk otobüsünde yapılan aramalarda ise 11 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan halk otobüsü sürücüsü ifadesinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlarından işlem yapıldıktan sona serbest bırakılırken Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan S.G. adliyeye sevk edildi.
İzmit Alikahya’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte kadın profiliyle mesaj attığı bir kişiyi uyuşturucu alabilmek için gasp ettiği öne sürülen kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı

İzmit Alikahya’da sosyal paylaşım sitesi üzerinden açtığı sahte kadın profiliyle kendisini kadın olarak tanıtan ve S.G. (21), sahte hesap üzerinden T.A. (28) isimli şahsa buluşmak istediğini belirten bir mesaj attı. Alikahya’da bulunan adrese gelen T.A., S.G. tarafından darp edilerek üzerindeki 200 TL parası ve cep telefonu alınarak gasp edildi. Gasp edilen T.A., polise giderek şikayette bulundu. Yapılan şikayetle ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri şüpheli S.G.’yi MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarından tespit ederek çalıştığı fabrikada yakaladı.

Halk otobüsünde 11 adet uyuşturucu hap

Gözaltına alınan şüpheli S.G.’nin emniyette alınan ifadesinde suçunu kabul ettiğini ve gasp olayını uyuşturucu madde alabilmek için yaptığını söylediği öğrenildi. Polis ekipleri S.G.’nin ifadesinden yola çıkarak uyuşturucu temin edeceği halk otobüsü şoförünü de gözaltına aldı. Halk otobüsünde yapılan aramalarda ise 11 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan halk otobüsü sürücüsü ifadesinin ardından uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlarından işlem yapıldıktan sona serbest bırakılırken Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan S.G. adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.