LASTİK İŞ

HALK OYUNLARI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

09.11.2017 - 12:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK OYUNLARI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcük Belediyesi bünyesine bağlı olarak Aydın, Manisa, Artvin, Trabzon gibi birçok yöresel oyunları barındıran Halk Oyunları kursu, yaş gruplarına göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ana grup olarak başladı.

Gölcük Belediyesi yıllardır süregelen folklor geleneğini yeni nesillere aktarma anlamında çalışmalarına son sürat devam ediyor.  Gölcük Belediyesi bünyesine bağlı olarak Aydın, Manisa, Artvin, Trabzon gibi birçok yöresel oyunları barındıran Halk Oyunları kursu, yaş gruplarına göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ana grup olarak başladı. Kurs öğretmeni Adem Özler toplam 120 kişilik katılımla geride bırakılan dönemin ardından yeni dönemde de çok sayıda başvurunun olduğunu belirterek “Daha çok vatandaşımıza ve çocuklarımıza ülkemizin yöresel oyunlarını öğretmeye devam ediyoruz. Yetenekli çocuklar ile yarışmalara katılarak ilçemizin adını duyurmak için eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Halk oyunları kurslarına katılmak isteyenleride aramızda görmekten mutlu olacağız” şeklinde konuştu.  Özler, hafta içi akşamları Gölcük Belediyesi Halk Oyunları salonunda saat: 17.30'da Hafta sonu gündüz dersleri olduğunu ve kayıtların devam ettiğini dile getirdi. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların direkt çalışmalara gelerek kayıt yaptırabileceğini ya da bilgi almak isteyenlerin 0 549 381 41 00 cep telefonundan Halk Oyunları Antrenörü Adem Özler'e ulaşabileceği bildirildi.  
Gölcük Belediyesi bünyesine bağlı olarak Aydın, Manisa, Artvin, Trabzon gibi birçok yöresel oyunları barındıran Halk Oyunları kursu, yaş gruplarına göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ana grup olarak başladı.

Gölcük Belediyesi yıllardır süregelen folklor geleneğini yeni nesillere aktarma anlamında çalışmalarına son sürat devam ediyor. 
Gölcük Belediyesi bünyesine bağlı olarak Aydın, Manisa, Artvin, Trabzon gibi birçok yöresel oyunları barındıran Halk Oyunları kursu, yaş gruplarına göre hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki ana grup olarak başladı. Kurs öğretmeni Adem Özler toplam 120 kişilik katılımla geride bırakılan dönemin ardından yeni dönemde de çok sayıda başvurunun olduğunu belirterek “Daha çok vatandaşımıza ve çocuklarımıza ülkemizin yöresel oyunlarını öğretmeye devam ediyoruz. Yetenekli çocuklar ile yarışmalara katılarak ilçemizin adını duyurmak için eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Halk oyunları kurslarına katılmak isteyenleride aramızda görmekten mutlu olacağız” şeklinde konuştu. 
Özler, hafta içi akşamları Gölcük Belediyesi Halk Oyunları salonunda saat: 17.30'da Hafta sonu gündüz dersleri olduğunu ve kayıtların devam ettiğini dile getirdi.
Kurslara katılmak isteyen vatandaşların direkt çalışmalara gelerek kayıt yaptırabileceğini ya da bilgi almak isteyenlerin 0 549 381 41 00 cep telefonundan Halk Oyunları Antrenörü Adem Özler'e ulaşabileceği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.