LASTİK İŞ

HALK OYUNLARI EKİBİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

01.06.2016 - 10:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HALK OYUNLARI EKİBİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonasına, Kocaeli’nde birinci olan Gölcük Belediye Spor Kulübü halk oyunu Minikler ekibi katılacak.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KONYA’DA Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası, Konya Akşehir ilçesinde yapılacak. 04-05 Haziran 2016 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonasına, Gölcük Belediyespor Halk Oyunları ekibi katılacak. Kocaeli’yi ve İlçemizi, Gölcük Belediyespor Kulübü’nün temsil edeceği şampiyonaya, Antrenörler Adem Özler ve Aylin Şenol nezaretinde iddialı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonaya düzenlemeli dalda katılacak olan minikler, Şampiyon olarak Gölcük’e dönmek istiyor. HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNMEK Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Antrenörü Adem Özler, Şampiyonadan Türkiye dereceleri ile döneceklerini söyledi. Şampiyonadan başarı ile dönmek istediklerini dile getiren Adem Özler, “Kocaeli’nden miniklerimiz gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Minikler Halk oyunları ekimizle Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Konya’da yapılacak olan şampiyonadan başarı ile dönmek istiyoruz. O doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah güzel başarılarla ilçemize döneriz” dedi
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonasına, Kocaeli’nde birinci olan Gölcük Belediye Spor Kulübü halk oyunu Minikler ekibi katılacak.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI KONYA’DA

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Gençler Türkiye Şampiyonası, Konya Akşehir ilçesinde yapılacak. 04-05 Haziran 2016 tarihinde Konya’da düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonasına, Gölcük Belediyespor Halk Oyunları ekibi katılacak. Kocaeli’yi ve İlçemizi, Gölcük Belediyespor Kulübü’nün temsil edeceği şampiyonaya, Antrenörler Adem Özler ve Aylin Şenol nezaretinde iddialı şekilde hazırlıklarını sürdürüyor. Şampiyonaya düzenlemeli dalda katılacak olan minikler, Şampiyon olarak Gölcük’e dönmek istiyor.

HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNMEK

Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Antrenörü Adem Özler, Şampiyonadan Türkiye dereceleri ile döneceklerini söyledi. Şampiyonadan başarı ile dönmek istediklerini dile getiren Adem Özler, “Kocaeli’nden miniklerimiz gruplarında birinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Minikler Halk oyunları ekimizle Türkiye Şampiyonasına katılacağız. Konya’da yapılacak olan şampiyonadan başarı ile dönmek istiyoruz. O doğrultuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah güzel başarılarla ilçemize döneriz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.