'' HALKIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN''

Asayiş 09.12.2015 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

'' HALKIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIN''

Son zamanlarda gündeme gelen ekmek zammı vatandaşı isyan ettirdi.Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız Ekmek Zammı ile ilgili açıklama yaptı.

İlimizde geçtiğimiz günlerde ekmeğe yapılan zam halkımızı ciddi rahatsız etmiştir.1Kasım genel seçimlerde söz verilen asgari ücrete zammın ocak ayında gerçekleşmesini bekleyen vatandaşlarımızın  daha zamlı maaşlarını almadan eridiğini belirten İl başkanı Nihat Yıldız Sayın Tarım bakanımız buğday ve un fiyatlarının artmdığını Türkiye nin hiç bir yerinde ekmek zammının söz konusu olmdığını açıklamasına rağmen ilimizde ekmeğe zam yapılmasına anlam veremiyoruz. İlimizde ekmeğe zammı kimler belirliyor bu zamlar neye göre yapılıyor. Ülkemizin  bir çok büyük şehir olan illerinden daha pahalı ekmek yiyoruz su içiyoruz bu sorunun acilen yetkililer tarafından çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. Belediyelerimizin fırıncı esnafımızla bir araya gelip ucuz ekmeğin halka arz edilmesini bekliyoruz.          Ülkemizde 7 haziran ve 1 kasımda yapılan genel seçimler dolayısı ile zamların ertelendiğini belirten Yıldız önümüzdeki günlerde ciddi zamların gelebileceğini Hükümetin ocak ayında maaşlara yapacağı artışının zamlar karşısında erimemesi için çözüm bulmasını aksi taktirde emeklinin asgari ücretlinin  çalışanların yine mağdur olacağını belirtti.    
Son zamanlarda gündeme gelen ekmek zammı vatandaşı isyan ettirdi.Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Nihat Yıldız Ekmek Zammı ile ilgili açıklama yaptı.
İlimizde geçtiğimiz günlerde ekmeğe yapılan zam halkımızı ciddi rahatsız etmiştir.1Kasım genel seçimlerde söz verilen asgari ücrete zammın ocak ayında gerçekleşmesini bekleyen vatandaşlarımızın  daha zamlı maaşlarını almadan eridiğini belirten İl başkanı Nihat Yıldız Sayın Tarım bakanımız buğday ve un fiyatlarının artmdığını Türkiye nin hiç bir yerinde ekmek zammının söz konusu olmdığını açıklamasına rağmen ilimizde ekmeğe zam yapılmasına anlam veremiyoruz. İlimizde ekmeğe zammı kimler belirliyor bu zamlar neye göre yapılıyor. Ülkemizin  bir çok büyük şehir olan illerinden daha pahalı ekmek yiyoruz su içiyoruz bu sorunun acilen yetkililer tarafından çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz. Belediyelerimizin fırıncı esnafımızla bir araya gelip ucuz ekmeğin halka arz edilmesini bekliyoruz.
        
Ülkemizde 7 haziran ve 1 kasımda yapılan genel seçimler dolayısı ile zamların ertelendiğini belirten Yıldız önümüzdeki günlerde ciddi zamların gelebileceğini Hükümetin ocak ayında maaşlara yapacağı artışının zamlar karşısında erimemesi için çözüm bulmasını aksi taktirde emeklinin asgari ücretlinin  çalışanların yine mağdur olacağını belirtti.    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.