LASTİK İŞ

HALKIMIZ BU DÖNEM BİZE ŞANS VERSİN

Asayiş 20.04.2015 - 21:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HALKIMIZ BU DÖNEM BİZE ŞANS VERSİN

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı da önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bildirisi hakkında görüşlerini bildiren Başkan Türken "Seçim bildirgesinde de gördüğümüz gibi çalışmalarımızın büyük kısmı yoksullara, emeklilere, işsizlere karşı olacak" dedi.  Başkan Türken toplantıda yaptığı açıklamada "6  milyon 700 bin işsiz, 13 milyon yoksul, prim borcu olduğu için ölüme terk edilen esnaf , açlık sınırına dayanmış bir milyon insan, kızgın öfkeli gençlerimiz, korkmuş sinmiş bir medya, kimliğini ve kişiliğini yitirmiş iş dünyası. Sonuç bu. Genel Başkanımızın  bu tabloyu değiştirmek için çok güzel çalışmaları var. İşsizlik bu ülkenin en temel sorunu. Bugüne kadar işsizlik sorununu çözmek için somut bir adım atılmadı. CHP iktidara geldiğinde yeni yatırımlar yapılacak. İş garantili eğitim başlatılacak. Anneler ve babalar iş meslek liseleri için tek kuruşluk harcama yapmayacak.Stratejinin 3. Ayağı sosyal devleti güçlendirmek.Yani önce üreteceğiz, sonra  bölüşeceğiz. Genel Başkanımız sağlıkta eğitimde sosyal hayatta bizi daha çok mutlu edecek projelerin müjdesini verdi. Bizde halkımızdan destek istiyoruz. Bizi bir kere iktidara getirsinler. Eğer beğenmezlerse 4 yıl sonra yine partilerine oy verirler. Ama bu dönem için bir şans istiyoruz. Özellikle faiz borçları almış başını gidiyor. Bu faizlerin yüzde 80'nin silinmesi demek insanlar için bu ülke için çok önemli bir adım. Biz halkımızdan destek istiyoruz" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Semra Türken haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı da önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bildirisi hakkında görüşlerini bildiren Başkan Türken "Seçim bildirgesinde de gördüğümüz gibi çalışmalarımızın büyük kısmı yoksullara, emeklilere, işsizlere karşı olacak" dedi. 
Başkan Türken toplantıda yaptığı açıklamada "6  milyon 700 bin işsiz, 13 milyon yoksul, prim borcu olduğu için ölüme terk edilen esnaf , açlık sınırına dayanmış bir milyon insan, kızgın öfkeli gençlerimiz, korkmuş sinmiş bir medya, kimliğini ve kişiliğini yitirmiş iş dünyası. Sonuç bu. Genel Başkanımızın  bu tabloyu değiştirmek için çok güzel çalışmaları var. İşsizlik bu ülkenin en temel sorunu. Bugüne kadar işsizlik sorununu çözmek için somut bir adım atılmadı. CHP iktidara geldiğinde yeni yatırımlar yapılacak. İş garantili eğitim başlatılacak. Anneler ve babalar iş meslek liseleri için tek kuruşluk harcama yapmayacak.Stratejinin 3. Ayağı sosyal devleti güçlendirmek.Yani önce üreteceğiz, sonra  bölüşeceğiz. Genel Başkanımız sağlıkta eğitimde sosyal hayatta bizi daha çok mutlu edecek projelerin müjdesini verdi. Bizde halkımızdan destek istiyoruz. Bizi bir kere iktidara getirsinler. Eğer beğenmezlerse 4 yıl sonra yine partilerine oy verirler. Ama bu dönem için bir şans istiyoruz. Özellikle faiz borçları almış başını gidiyor. Bu faizlerin yüzde 80'nin silinmesi demek insanlar için bu ülke için çok önemli bir adım. Biz halkımızdan destek istiyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.