LASTİK İŞ

HAMİDİYE'DE KARDA MAHSUR KALANLARI AFAD KURTARDI

Gündem 26.01.2017 - 08:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAMİDİYE'DE KARDA MAHSUR KALANLARI AFAD KURTARDI

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kar ve çamur engeline takılan vatandaşlar için kurtarma operasyonları gerçekleştirdi.

Hamidiye Köyünde aracı ile kara saplanan Nedim Benze isimli vatandaş AFAD’ı arayarak kurtarılma talebinde bulundu. Gece yarısından sonra Jandarma ile birlikte yapılan kurtarma operasyonuyla sağlık durumu iyi olan vatandaş mahsur kaldığı yerden alınarak Gölcük merkezdeki evine bırakıldı.   85 YAŞINDAKİ HASTAYA YARDIM Yuvacık Servetiye Karşı Köyünde hasta olan ve ambulansa ulaştırılamadığı bilgisi verilen Kamil Civelek (85) isimli vatandaş için de harekete geçen Kocaeli AFAD ekibi, 112 ekibiyle birlikte köye giderek çamur engelini takılan yaşlı hastayı köylülerin de yardımıyla ambulansa ulaştırdı. Yaşlı hasta hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü kar ve çamur engeline takılan vatandaşlar için kurtarma operasyonları gerçekleştirdi.

Hamidiye Köyünde aracı ile kara saplanan Nedim Benze isimli vatandaş AFAD’ı arayarak kurtarılma talebinde bulundu. Gece yarısından sonra Jandarma ile birlikte yapılan kurtarma operasyonuyla sağlık durumu iyi olan vatandaş mahsur kaldığı yerden alınarak Gölcük merkezdeki evine bırakıldı.

 

85 YAŞINDAKİ HASTAYA YARDIM

Yuvacık Servetiye Karşı Köyünde hasta olan ve ambulansa ulaştırılamadığı bilgisi verilen Kamil Civelek (85) isimli vatandaş için de harekete geçen Kocaeli AFAD ekibi, 112 ekibiyle birlikte köye giderek çamur engelini takılan yaşlı hastayı köylülerin de yardımıyla ambulansa ulaştırdı. Yaşlı hasta hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.