LASTİK İŞ

HAMZA BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ'YE GİDİYOR

Sağlık 25.01.2021 - 18:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

HAMZA BEBEK TEDAVİ İÇİN DUBAİ'YE GİDİYOR

limiz in SMA 1 tip Hastası bebeğinin 2.200.000 dolarlık kampanyası Kocaeli Umut Elçileri'nin organizasyonunda tamamlandı. 2 yaşına girmeden tedavi ihtiyacı olan Zouglesma ilacını alması gereken Hamza, 2 yaşını tamamlamadan tedavi ihtiyacı olan 2.200.000 lirayı tamamlayarak, tedavisi için Dubai'ye yolcu edilecek.    Yarin saat 12.30 da sekapark 2.Etap Maide restorantin yanında Hamza ile buluşacak gönüllüler. Bütün SMA li çocuklara iyi dileklerini ileteckeler ve Hamza'yı Dubai'ye yolcu etmek için konvoya katılarak İzmit'ten Otobana kadar oluşacak konvoya katılacaklar.

limiz in SMA 1 tip Hastası bebeğinin 2.200.000 dolarlık kampanyası Kocaeli Umut Elçileri'nin organizasyonunda tamamlandı.

2 yaşına girmeden tedavi ihtiyacı olan Zouglesma ilacını alması gereken Hamza, 2 yaşını tamamlamadan tedavi ihtiyacı olan 2.200.000 lirayı tamamlayarak, tedavisi için Dubai'ye yolcu edilecek. 
 
Yarin saat 12.30 da sekapark 2.Etap Maide restorantin yanında Hamza ile buluşacak gönüllüler. Bütün SMA li çocuklara iyi dileklerini ileteckeler ve Hamza'yı Dubai'ye yolcu etmek için konvoya katılarak İzmit'ten Otobana kadar oluşacak konvoya katılacaklar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.