HANIMLAR AŞURE YAPIP DAĞITTI

08.10.2018 - 11:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HANIMLAR AŞURE YAPIP DAĞITTI

Saraylı’lı Hanımlar Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtımında bulundu. Kendi ürünlerinin satışını yaptıkları alanda aşurelerini pişiren Saraylı’lı Hanımlar, “Allah kabul etsin” dediler.

Gölcük Belediyesi tarafından 4 yıl önce tahsis edilen stantlarda kendi el emeği ürünlerinin satışını yapan Saraylı’lı Hanımlar, Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtımında bulundular. Ürünlerinin satışını yaptıkları alanda aşurelerini pişiren Saraylı’lı Hanımlar, “Allah kabul etsin” diyerek aşure dağıtımında bulundular. 500 kişilik aşure dağıttılar 500 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştiren Saraylı’lı Hanımlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla kendi ellerimizle pişirdiğimiz aşureleri dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. El birliği ile yaptığımız bu aşureleri geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Bu gibi önemli günlerin yaşatılması ve kutlanmasıyla  kültürümüzün ve geleneklerimizin toplum hayatı için önemine dikkati çektiğimizi düşünüyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan bu günde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz, teşekkür ediyoruz” dediler.
Saraylı’lı Hanımlar Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtımında bulundu. Kendi ürünlerinin satışını yaptıkları alanda aşurelerini pişiren Saraylı’lı Hanımlar, “Allah kabul etsin” dediler.

Gölcük Belediyesi tarafından 4 yıl önce tahsis edilen stantlarda kendi el emeği ürünlerinin satışını yapan Saraylı’lı Hanımlar, Muharrem Ayı nedeniyle aşure dağıtımında bulundular. Ürünlerinin satışını yaptıkları alanda aşurelerini pişiren Saraylı’lı Hanımlar, “Allah kabul etsin” diyerek aşure dağıtımında bulundular.

500 kişilik aşure dağıttılar

500 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştiren Saraylı’lı Hanımlar, “Muharrem Ayı dolayısıyla kendi ellerimizle pişirdiğimiz aşureleri dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. El birliği ile yaptığımız bu aşureleri geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Bu gibi önemli günlerin yaşatılması ve kutlanmasıyla  kültürümüzün ve geleneklerimizin toplum hayatı için önemine dikkati çektiğimizi düşünüyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan bu günde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz, teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.