LASTİK İŞ
ismail

HARB- İŞ’İN FORMALARI EMEK BÜRO’DAN

Spor 23.03.2017 - 07:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB- İŞ’İN FORMALARI EMEK BÜRO’DAN

Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımının bu yıl forma sponsoru Serhat Yılmaz’ın sahibi olduğu Emek Büro makinaları oldu. Harb- İş U-15 takımının Başkanı Adnan Zorer, takıma desteğinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.

Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımının bu yıl forma sponsoru Serhat Yılmaz’ın sahibi olduğu Emek Büro makinaları oldu. Yılmaz “ Adnan ZORER Başkanım sayesinde genç kardeşlerimize ufak bir jest yapabilme şansımız oldu bu vesile ile Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımına çıkacakları bu zorlu maratonda başarılar diliyorum ve inanıyorum ki Yüce Allah bu genç,pırıl pırıl kardeşlerime ve emek veren hocalarına Türkiye Şampiyonu olarak kentimize kupa getirmeyi nasip edecek inşallah” dedi. Harb- İş U-15 takımının Başkanı Adnan Zorer” U15 Türkiye Şampiyonasına hazır. Bize desteğini esirgemeyen şampiyonaya pırıl pırıl gitmemize vesile olan EMEK BÜRO MAKİNELERİ sahibi SERHAT YILMAZ kardeşime teşekkür ederim”dedi.
Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımının bu yıl forma sponsoru Serhat Yılmaz’ın sahibi olduğu Emek Büro makinaları oldu. Harb- İş U-15 takımının Başkanı Adnan Zorer, takıma desteğinden dolayı Yılmaz’a teşekkür etti.

Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımının bu yıl forma sponsoru Serhat Yılmaz’ın sahibi olduğu Emek Büro makinaları oldu. Yılmaz “ Adnan ZORER Başkanım sayesinde genç kardeşlerimize ufak bir jest yapabilme şansımız oldu bu vesile ile Gölcük Harb-İş Spor U-15 Futbol Takımına çıkacakları bu zorlu maratonda başarılar diliyorum ve inanıyorum ki Yüce Allah bu genç,pırıl pırıl kardeşlerime ve emek veren hocalarına Türkiye Şampiyonu olarak kentimize kupa getirmeyi nasip edecek inşallah” dedi.

Harb- İş U-15 takımının Başkanı Adnan Zorer” U15 Türkiye Şampiyonasına hazır. Bize desteğini esirgemeyen şampiyonaya pırıl pırıl gitmemize vesile olan EMEK BÜRO MAKİNELERİ sahibi SERHAT YILMAZ kardeşime teşekkür ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.