HARB- İŞ KIZLARI SAHADA BAYRAMLAŞTI

Spor 06.09.2017 - 08:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB- İŞ KIZLARI SAHADA BAYRAMLAŞTI

İlçemizi Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi’nde temsilk eden ve geçen sezon 1. Ligi play-off maçlaarında kaybeden Harbişspor Bayan Futbol takımı, dünkü antrenman öncesinde hocaları Hasan Alemdar’ın elini öperek bayramlaştılar

EL ÖPTÜLER BAKLAVA YEDİLER İlimizin ve ilçemizin bayan futbolundaki lokomotiv ismi Harbişspor, hem Gençler Türkiye Şampiyonası’nın 2. Turuna hazırlanıyor, hem de kasım ayında başlayacaka olan 2. Lig maçlarına, antrenörleri Hasan Alemdar nezaertinde hazırlanıyorlar.  Dün Kavaklı Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde, lacivert-kırmızılı kızlar, ilk olarak antrenörleri Hasan Alemdar’ın elini öperek idmana başladılar. Alemdar da, futbolcu kızlarına Bayram Baklavası ikram etti. Kızlarıyla gurur duyduğunu her platformda dile getiren Alemdar, “Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız 1. Ligi bu sezon kaçırmamak için, çalışmalarımızı büyük bir ciddiyet içinde sürdürüyoruz. İnşallah Gençler Türkiye Şampiyonasında hedefimiz yine Türkiye Şampiyonluğu. Sonraki hedef de, Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligine yükselmek” dedi. Harbişspor, anımsanacağı üzere Gençler Türkiye Şampiyonasında birinci turu geçerek, 2. Tura yükselmişti. Bu turun kurası ise yarın(7 Eylül)  çekilecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
İlçemizi Türkiye Bayanlar Futbol 2. Ligi’nde temsilk eden ve geçen sezon 1. Ligi play-off maçlaarında kaybeden Harbişspor Bayan Futbol takımı, dünkü antrenman öncesinde hocaları Hasan Alemdar’ın elini öperek bayramlaştılar

EL ÖPTÜLER BAKLAVA YEDİLER

İlimizin ve ilçemizin bayan futbolundaki lokomotiv ismi Harbişspor, hem Gençler Türkiye Şampiyonası’nın 2. Turuna hazırlanıyor, hem de kasım ayında başlayacaka olan 2. Lig maçlarına, antrenörleri Hasan Alemdar nezaertinde hazırlanıyorlar.  Dün Kavaklı Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde, lacivert-kırmızılı kızlar, ilk olarak antrenörleri Hasan Alemdar’ın elini öperek idmana başladılar. Alemdar da, futbolcu kızlarına Bayram Baklavası ikram etti. Kızlarıyla gurur duyduğunu her platformda dile getiren Alemdar, “Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız 1. Ligi bu sezon kaçırmamak için, çalışmalarımızı büyük bir ciddiyet içinde sürdürüyoruz. İnşallah Gençler Türkiye Şampiyonasında hedefimiz yine Türkiye Şampiyonluğu. Sonraki hedef de, Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligine yükselmek” dedi.

Harbişspor, anımsanacağı üzere Gençler Türkiye Şampiyonasında birinci turu geçerek, 2. Tura yükselmişti. Bu turun kurası ise yarın(7 Eylül)  çekilecek. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.