HARB -İŞ ÜYELERİNE İNDİRİM

Ekonomi 09.10.2018 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB -İŞ ÜYELERİNE İNDİRİM

Başiskele sahil caddesi cevher Dudayev sokak no:44'de Gölcüklü işadamı Erkan Gönenç tarafından hizmete açılan Tetri Şavi Kır Düğün salonu önceki gün Türk Harb-iş sendikası Kocaeli Şube Başkanlığında Harb-iş sendikası üyelerine 7 indirim sağlayan protokol imzalandı.

Yüzde 7 indirim avantajı Gölcükspor'da uzun yılla hizmet veren Erkan Gönenç Başiskele sahilinde kurduğu Tetri Şavi Kır Düğün salonu ile ticarete atıldı. Gönenç, Başiskele'de hizmete açtığı Tetri Şavi Düğün salonu imtiyazlarından yararlanmak isteyenler için kurumlarla indirim anlaşması imzalıyor. Türk Harb-iş Sendikası üyeleri imzalanan indirim anlaşmasından sonra Tetri Şavi Kır Düğün salonunda düğün hizmetleri için 7 indirimden yararlanacak. Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız "üyelerimizin menfaati adına imzaladığımız indirim protokolü maddi boyutundan çok aldığımız hizmet önemlidir. Tetri Şavi Düğün salonu'nu yerinde inceledik, temizlik ile düzen ve güvenilir olması anlaşmamızın en temel unsuru oldu. Hayırlı olsun" dedi. 500 araçlık otopark hizmeti Tetri Şavi Kır Düğün salonunun sahibi Erkan Gönenç "Kır düğün salonu olarak hizmet vermeye başladık. Başiskele sahilinde açık ve kapalı alanda 1400 kişi ağırlıyoruz. Açık alanda 1200 kişi ağırlıyoruz,kapalı alanımızda 200 kişi ağırlıyoruz. Düğün salonlarının en büyük sıkıntısı olan otopark meselesi Tetri Şavi Kır Düğün salonunda sorun olmaktan çıkıyor çünkü 500 araçlık otopark hizmeti veriyoruz. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimi Tetri Şavi Kır Düğün salonuna bekliyorum" dedi.
Başiskele sahil caddesi cevher Dudayev sokak no:44'de Gölcüklü işadamı Erkan Gönenç tarafından hizmete açılan Tetri Şavi Kır Düğün salonu önceki gün Türk Harb-iş sendikası Kocaeli Şube Başkanlığında Harb-iş sendikası üyelerine 7 indirim sağlayan protokol imzalandı.

Yüzde 7 indirim avantajı

Gölcükspor'da uzun yılla hizmet veren Erkan Gönenç Başiskele sahilinde kurduğu Tetri Şavi Kır Düğün salonu ile ticarete atıldı. Gönenç, Başiskele'de hizmete açtığı Tetri Şavi Düğün salonu imtiyazlarından yararlanmak isteyenler için kurumlarla indirim anlaşması imzalıyor. Türk Harb-iş Sendikası üyeleri imzalanan indirim anlaşmasından sonra Tetri Şavi Kır Düğün salonunda düğün hizmetleri için 7 indirimden yararlanacak. Harb-iş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız "üyelerimizin menfaati adına imzaladığımız indirim protokolü maddi boyutundan çok aldığımız hizmet önemlidir. Tetri Şavi Düğün salonu'nu yerinde inceledik, temizlik ile düzen ve güvenilir olması anlaşmamızın en temel unsuru oldu. Hayırlı olsun" dedi.

500 araçlık otopark hizmeti
Tetri Şavi Kır Düğün salonunun sahibi Erkan Gönenç "Kır düğün salonu olarak hizmet vermeye başladık. Başiskele sahilinde açık ve kapalı alanda 1400 kişi ağırlıyoruz. Açık alanda 1200 kişi ağırlıyoruz,kapalı alanımızda 200 kişi ağırlıyoruz. Düğün salonlarının en büyük sıkıntısı olan otopark meselesi Tetri Şavi Kır Düğün salonunda sorun olmaktan çıkıyor çünkü 500 araçlık otopark hizmeti veriyoruz. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimi Tetri Şavi Kır Düğün salonuna bekliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.