HARB-İŞ'Lİ KIZLAR BU KEZ BAŞARAMADI

Spor 04.11.2017 - 12:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ'Lİ KIZLAR BU KEZ BAŞARAMADI

Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan Harbişspor, bu yılki şampiyonaya yarı finalde veda etti. İmkansızlıklar nedeniyle sadece 11 oyuncu ile Antalya’ya giden Harbişsporlu kızlar, bugün karşılaştığı 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor’a 2-0 yenilerek, geçen yılki ünvanını kaybetti

BAŞKAN ZORER: “ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK" İlimizin ve ilçemizin kadın futbolundaki gururu ve yüzakı olan Harbişspor Bayan Futbol Takımı, geçen sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olarak gittiği Antalya’da, bu kez yarı finalde takıldı. Bugün saat 10.00 da Antalya Zeytinköy 4 Nolu Sahada karşılaştığı, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor karşısına, Ayşe Yılmaz, Merve Küçük, Sare Öztürk, Seda İnce, Helin Ataş, Sümeyra Kıvanç, Ebru Atıcı, Ayşenur Sert, Yeşim Altun, Zeynep Eroğlu, Deniz Çakılcı tertibiyle çıkan Lacivert-Kırmızılı kızlarımız, 44. ve 65. Dakikada yediği gollerle 2-0 yenilerek elendi. Harbişspor, yarın Dudulluspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının galibiyle üçüncülük dördüncülük maçı oynayacak. Başkan Adnan Zorer Maç sonu yaptığı açıklamada, Antalya ekibi karşısında çok kötü oynadıklarını ifade ederek, “11 kişi ile ancak bu kadar mücadele edebildik. 4 oyuncumuzdan yoksun çıktığımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz ama, yinede tüm sporcularımı antrenörümüz Hasan Alemdar’ı, Harbişspor’u burlaara kadar taşıdıkları için teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geleni yaptık, yapmayanlar utansın” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan Harbişspor, bu yılki şampiyonaya yarı finalde veda etti. İmkansızlıklar nedeniyle sadece 11 oyuncu ile Antalya’ya giden Harbişsporlu kızlar, bugün karşılaştığı 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor’a 2-0 yenilerek, geçen yılki ünvanını kaybetti

BAŞKAN ZORER: “ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"

İlimizin ve ilçemizin kadın futbolundaki gururu ve yüzakı olan Harbişspor Bayan Futbol Takımı, geçen sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olarak gittiği Antalya’da, bu kez yarı finalde takıldı. Bugün saat 10.00 da Antalya Zeytinköy 4 Nolu Sahada karşılaştığı, 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor karşısına, Ayşe Yılmaz, Merve Küçük, Sare Öztürk, Seda İnce, Helin Ataş, Sümeyra Kıvanç, Ebru Atıcı, Ayşenur Sert, Yeşim Altun, Zeynep Eroğlu, Deniz Çakılcı tertibiyle çıkan Lacivert-Kırmızılı kızlarımız, 44. ve 65. Dakikada yediği gollerle 2-0 yenilerek elendi. Harbişspor, yarın Dudulluspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının galibiyle üçüncülük dördüncülük maçı oynayacak. Başkan Adnan Zorer Maç sonu yaptığı açıklamada, Antalya ekibi karşısında çok kötü oynadıklarını ifade ederek, “11 kişi ile ancak bu kadar mücadele edebildik. 4 oyuncumuzdan yoksun çıktığımız maçı kaybettiğimiz için üzgünüz ama, yinede tüm sporcularımı antrenörümüz Hasan Alemdar’ı, Harbişspor’u burlaara kadar taşıdıkları için teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geleni yaptık, yapmayanlar utansın” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.