LASTİK İŞ

HARB-İŞ'Lİ KIZLAR KONYA'YI FARKLA UĞURLADI

Spor 21.11.2017 - 08:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ'Lİ KIZLAR KONYA'YI FARKLA UĞURLADI

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi temsilcilerimizden Harbişspor, ligin ilk maçında konuk ettiği Konya İdmanyurdu takımını 6-1 yenerek, hem sezona galibiyetle başladı

Harbişsporlu Kızlar, Konya’yı 6 golle uğurladı   Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi temsilcilerimizden Harbişspor, ligin ilk maçında konuk ettiği Konya İdmanyurdu takımını 6-1 yenerek, hem sezona galibiyetle başladı hem de Konya İdmanyurdu’nu evine eli boş gönderdi. Maçın ilk yarısını 3-1 kazanan Lacivert-Kırmızılılar, 2. Yarıda da 3 gol bularak, ligin ilk maçını 6-1 kazanarak büyük bir moral buldular   BU YOLUN SONU 1. LİG OLMALI İlçemizin ve ilimizin Bayan Futbolunda ki gururu ve yüzakı olan Harbişspor Bayan Futbol Takımı, 2. Ligdeki sezonun ilk maçını önceki gün Kavaklı Stadı’nda Konbya İdmanyurdu ile oynadı. Hasan Alemdar idaresinde kızlar, maça oldukça hırslı ve arzulu başladı. Maçın 9. Dakikasında Ebru Atıcı attığı golle takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golden 10 dakika sonra, İlayda Çamur takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Konuk Konya İdmanyurdu, Funda Altınkaya’nın attığı golle farkı 1’e indirdi. İlk yarının son dakikasında Nebibe Frikiten attığı golle ilk yarının 3-1 tamamlandığını ilan etti.   SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADILAR İlk yarıyı 3-1 önde tamamlayan –Harbişspor, 55. Dakikada 3. Golün sahibi Nebibe’nin yine frikikten attığı golle 4-1 öne geçti. Bu golden sonra oyundan düşen Konya İdmanyurdu takımı, maç bitsin diye bekledi. Ama ilk golün sahibi Ebru beklemedi ve attığı şık golle takımını 5-1 öne geçirdi. Rakibini iyiden iyiyie ablukaya alan Harbişspor’da Ece Tekmen uzaktan attığı şık golle maçın skorunu 6-1 olarak tescilledi. Maçtan sonra Başkan Adnan Zorer, antrenör Hasan Alemdar ve Harbişli kızların sha içindeki sevinçleri görülmeye değerdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   HARBİŞSPOR: 6 – KONYA İ.Y.: 1   STAT: Kavaklı HAKEMLER: Fatih Kabakkaya ***, Sevcan Özkar ***, Tansu Tekir ***. HARBİŞSPOR: Ayşe Yılmaz ***, Sedanur İnce ***, Sare Öztürk ***, Yeşim Altun ***, Ayça Tekmen ***, Leyla İlter ***, Helin Ataç ***, Ece Tekmen ****, İlayda Çamur ****, Nebibe Nur Işıkoğlu ****, Ebru Atıcı ****. KONYA İDMANYURDU: Beyza Cankurt *, Cennet Çelik **, Zehra Ellikçi **, Songül Mermer **, Kerime Kezetkü **, Sena Karakaya **, Müzeyyyen Nur Çolak ** (Dk. 85 Emine Topçu *), Defne Etçi **, Funda Altınkaya **, Merve Çakır **, Pınar Gezer * (Dk. 78 Sudenur Demir *). GOLLER: Ebru Atıcı (Dk. 9 ve 63), İlayda Çamur (Dk. 19), Funda Altınkaya (Dk. 31), Nebibe Nur Işıkoğlu (Dk. 45 ve 55), Ece Tekmen (Dk. 80). ************************  
Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi temsilcilerimizden Harbişspor, ligin ilk maçında konuk ettiği Konya İdmanyurdu takımını 6-1 yenerek, hem sezona galibiyetle başladı

Harbişsporlu Kızlar, Konya’yı 6 golle uğurladı

 

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi temsilcilerimizden Harbişspor, ligin ilk maçında konuk ettiği Konya İdmanyurdu takımını 6-1 yenerek, hem sezona galibiyetle başladı hem de Konya İdmanyurdu’nu evine eli boş gönderdi. Maçın ilk yarısını 3-1 kazanan Lacivert-Kırmızılılar, 2. Yarıda da 3 gol bularak, ligin ilk maçını 6-1 kazanarak büyük bir moral buldular

 

BU YOLUN SONU 1. LİG OLMALI

İlçemizin ve ilimizin Bayan Futbolunda ki gururu ve yüzakı olan Harbişspor Bayan Futbol Takımı, 2. Ligdeki sezonun ilk maçını önceki gün Kavaklı Stadı’nda Konbya İdmanyurdu ile oynadı. Hasan Alemdar idaresinde kızlar, maça oldukça hırslı ve arzulu başladı. Maçın 9. Dakikasında Ebru Atıcı attığı golle takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golden 10 dakika sonra, İlayda Çamur takımını 2-0 öne geçiren golü attı. Konuk Konya İdmanyurdu, Funda Altınkaya’nın attığı golle farkı 1’e indirdi. İlk yarının son dakikasında Nebibe Frikiten attığı golle ilk yarının 3-1 tamamlandığını ilan etti.

 

SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADILAR

İlk yarıyı 3-1 önde tamamlayan –Harbişspor, 55. Dakikada 3. Golün sahibi Nebibe’nin yine frikikten attığı golle 4-1 öne geçti. Bu golden sonra oyundan düşen Konya İdmanyurdu takımı, maç bitsin diye bekledi. Ama ilk golün sahibi Ebru beklemedi ve attığı şık golle takımını 5-1 öne geçirdi. Rakibini iyiden iyiyie ablukaya alan Harbişspor’da Ece Tekmen uzaktan attığı şık golle maçın skorunu 6-1 olarak tescilledi. Maçtan sonra Başkan Adnan Zorer, antrenör Hasan Alemdar ve Harbişli kızların sha içindeki sevinçleri görülmeye değerdi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

HARBİŞSPOR: 6 – KONYA İ.Y.: 1

 

STAT: Kavaklı

HAKEMLER: Fatih Kabakkaya ***, Sevcan Özkar ***, Tansu Tekir ***.

HARBİŞSPOR: Ayşe Yılmaz ***, Sedanur İnce ***, Sare Öztürk ***, Yeşim Altun ***, Ayça Tekmen ***, Leyla İlter ***, Helin Ataç ***, Ece Tekmen ****, İlayda Çamur ****, Nebibe Nur Işıkoğlu ****, Ebru Atıcı ****.

KONYA İDMANYURDU: Beyza Cankurt *, Cennet Çelik **, Zehra Ellikçi **, Songül Mermer **, Kerime Kezetkü **, Sena Karakaya **, Müzeyyyen Nur Çolak ** (Dk. 85 Emine Topçu *), Defne Etçi **, Funda Altınkaya **, Merve Çakır **, Pınar Gezer * (Dk. 78 Sudenur Demir *).

GOLLER: Ebru Atıcı (Dk. 9 ve 63), İlayda Çamur (Dk. 19), Funda Altınkaya (Dk. 31), Nebibe Nur Işıkoğlu (Dk. 45 ve 55), Ece Tekmen (Dk. 80).

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.