LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞ'Lİ KIZLARIN RAKİBİ URFA'DAN

Spor 03.10.2017 - 21:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ'Lİ KIZLARIN RAKİBİ URFA'DAN

Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan, temsilcimiz Harbişspor’un çeyrek finaldeki rakibi ve hangi ilde oynayacağı belli oldu.

Temsilcimiz Çeyrek final maçını Kırşehir’de, turu geçmesi halinde yarı finali ve finali Antalya’da oynayacak. Kırmızı-Lacivertli kızların hedefi, geçen sezonki Türkiye Şampiyonluğu ünvanını korumak. Kızlarımızın çeyrek fialdeki rakibi, Şanlıurfa Gençlikspor   FİNAL GRUBU PROGRAMI BELLİ OLDU Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1. eleme turu müsabakaları, 114 takımın katılımı ile 25 grupta tek devreli lig usulü müsabakalar ile tamamlanmıştı. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım ile ikinciler arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takım bir üst tura çıkmıştı. 2. eleme turu toplam 32 takım, 3. eleme turu ise 16 takımın katılımı ile 7 merkezde yapılan müsabakalar ile gerçekleştirildi. Rakiplerine üstünlük sağlayan 1207 Antalya Döşemaltı Belediye Spor, Deniz Üstü Spor, Dudullu Spor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor, Kocaeli Harb-İş Spor, Konya İdmanyurdu Spor, Sivas Gazi Lisesi Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor takımları Türkiye finallerinde yer almaya hak kazandı.   HARBİŞSPOR KIRŞEHİR’DE Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan, temsilcimiz Harbişspor’un çeyrek finaldeki rakibi ve hangi ilde oynayacağı belli oldu. Temsilcimiz Çeyrek final maçını Nevşehir’de, turu geçmesi halinde yarı finali ve finali Antalya’da oynayacak. Kırmızı-Lacivertli kızların hedefi, geçen sezonki Türkiye Şampiyonluğu ünvanını korumak. Kızlarımızın çeyrek fialdeki rakibi, Şanlıurfa Gençlikspor.  Yarı final maçları 28 Ekim Cumartesi Günü Antalya Zeytinköy 3 Nolu Sahada, saat 10.00 da Nevşehir Kırşehir galipler, saat 12.00 da Sinop-Ankara Galipleri kapışacak. 29 Ekim Pazar günü ise saat 10.00 da Üçüncülük-Dördüncülük maçı, saat 12.00 da ise final maçı oynanacak.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   ÇEYREK FİNAL PROGRAMI Nevşehir Merkez 2 Nolu saha 10.00 Sivas Gazi Lisesi-1207 Antalya Döşemealtı Kırşehir Ahi Stadı 10.00 Şanlıurfa Gençlikspor-Harbişspor Sinop 80. Yıl Stadı 10.00 Dudulluspor-Deniz Üstüspor Ankara 19 Mayıs 1 Nolu Saha 10.00 Karadeniz Ereğli BLD.-Konya İdmanyurdu *************************  
Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan, temsilcimiz Harbişspor’un çeyrek finaldeki rakibi ve hangi ilde oynayacağı belli oldu.

Temsilcimiz Çeyrek final maçını Kırşehir’de, turu geçmesi halinde yarı finali ve finali Antalya’da oynayacak. Kırmızı-Lacivertli kızların hedefi, geçen sezonki Türkiye Şampiyonluğu ünvanını korumak. Kızlarımızın çeyrek fialdeki rakibi, Şanlıurfa Gençlikspor

 

FİNAL GRUBU PROGRAMI BELLİ OLDU

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda 1. eleme turu müsabakaları, 114 takımın katılımı ile 25 grupta tek devreli lig usulü müsabakalar ile tamamlanmıştı. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım ile ikinciler arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takım bir üst tura çıkmıştı. 2. eleme turu toplam 32 takım, 3. eleme turu ise 16 takımın katılımı ile 7 merkezde yapılan müsabakalar ile gerçekleştirildi. Rakiplerine üstünlük sağlayan 1207 Antalya Döşemaltı Belediye Spor, Deniz Üstü Spor, Dudullu Spor, Karadeniz Ereğli Belediye Spor, Kocaeli Harb-İş Spor, Konya İdmanyurdu Spor, Sivas Gazi Lisesi Spor ve Şanlıurfa Gençlik Spor takımları Türkiye finallerinde yer almaya hak kazandı.

 

HARBİŞSPOR KIRŞEHİR’DE

Geçen sezonun Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan, temsilcimiz Harbişspor’un çeyrek finaldeki rakibi ve hangi ilde oynayacağı belli oldu. Temsilcimiz Çeyrek final maçını Nevşehir’de, turu geçmesi halinde yarı finali ve finali Antalya’da oynayacak. Kırmızı-Lacivertli kızların hedefi, geçen sezonki Türkiye Şampiyonluğu ünvanını korumak. Kızlarımızın çeyrek fialdeki rakibi, Şanlıurfa Gençlikspor.  Yarı final maçları 28 Ekim Cumartesi Günü Antalya Zeytinköy 3 Nolu Sahada, saat 10.00 da Nevşehir Kırşehir galipler, saat 12.00 da Sinop-Ankara Galipleri kapışacak.

29 Ekim Pazar günü ise saat 10.00 da Üçüncülük-Dördüncülük maçı, saat 12.00 da ise final maçı oynanacak.  Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

Nevşehir Merkez 2 Nolu saha

10.00 Sivas Gazi Lisesi-1207 Antalya Döşemealtı

Kırşehir Ahi Stadı

10.00 Şanlıurfa Gençlikspor-Harbişspor

Sinop 80. Yıl Stadı

10.00 Dudulluspor-Deniz Üstüspor

Ankara 19 Mayıs 1 Nolu Saha

10.00 Karadeniz Ereğli BLD.-Konya İdmanyurdu

*************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.