LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞ ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Spor 08.02.2020 - 22:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

bu sezon 1.Küme Play-Off maçları sonunda ismini Süper amatörlLig’e yazdıran Harb-İşspor, önceki gün şampiyonluk kutlaması yaptı.

Kandıra Yolu üzerinde bulunan Çadır Sofrası Restraunt’ta yapılan kutlamada Harbİşspor’a kupasını ASKF Başkanı murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa verdi. İKİ YILDA İKİ ŞAMPİYONLUK Harb-İşspor, daha önceki yıllarda Kocaeli futbolunun en önemli kulüplerinden biriydi. Bir çok kez ilimizi 3.Lig terfi müsabakalarında temsil eden Kırmızı-Lacivertli ekip, daha sonraki yıllarda A takım düzeyinde faaliyetlerini durdurdu. Selami Bulut Başkanlığındaki Harb-İşspor yönetimi kurulu, iki yıl önce A takım faaliyetlerini yeniden başlatıp, 2.Küme’ye katıldılar. Geçen yıl 2.Küme’de şampiyonluk sevinci yaşayan Harbİşspor, bu sezonda 1.Küme’yi Play-Off hattında tamamladı.   Bu sezon 1.Küme Play-Off maçları sonunda ismini Süper Lig’e yazdıran Harb-İşspor, öncemi gün şampiyonluk kutlaması yaptı.   KUPAYI AYDIN VE AĞA VERDİ Harb-İşspor’un önceki günkü yemeğine ASKF Başkanı murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da katıldı. ASKF Başkanı Aydın ile Ağa, uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Harb-İşspor’da kupasını verdiler. Başkan Aydın, bu şampiyonlukta emeği geçen başta Yönetim kurulu olmak üzere, teknik ekip ve futbolcuları kutladı. Geceye Harb-İş sendika Başkanı Turan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Korkut Gökbayrak, Nusret Subaşı ve Remzi Köstence de yer aldı. Başkan Yıldız, başarıda emeği geçenleri kutladı. BAŞKAN BULUT, “KISA SÜREDE BÜYÜK İŞ BAŞARDIK” Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut göreve geldikten sonra önemli işler yaptıklarını belirterek, “Biz bir aileyiz diye çıktığımız yirmi bir ay gibi kısa bir sürede, iki şampiyonluk yaşadık, Süper Lig’e yükseldik. Yönetim olarak görevimizi yaptık. Teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimizde görevlerine layıkıyla yerine getirip, bu kupayı bize kazandırdılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Genel 
bu sezon 1.Küme Play-Off maçları sonunda ismini Süper amatörlLig’e yazdıran Harb-İşspor, önceki gün şampiyonluk kutlaması yaptı.

Kandıra Yolu üzerinde bulunan Çadır Sofrası Restraunt’ta yapılan kutlamada Harbİşspor’a kupasını ASKF Başkanı murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa verdi. İKİ YILDA İKİ ŞAMPİYONLUK Harb-İşspor, daha önceki yıllarda Kocaeli futbolunun en önemli kulüplerinden biriydi. Bir çok kez ilimizi 3.Lig terfi müsabakalarında temsil eden Kırmızı-Lacivertli ekip, daha sonraki yıllarda A takım düzeyinde faaliyetlerini durdurdu. Selami Bulut Başkanlığındaki Harb-İşspor yönetimi kurulu, iki yıl önce A takım faaliyetlerini yeniden başlatıp, 2.Küme’ye katıldılar. Geçen yıl 2.Küme’de şampiyonluk sevinci yaşayan Harbİşspor, bu sezonda 1.Küme’yi Play-Off hattında tamamladı.

 

Bu sezon 1.Küme Play-Off maçları sonunda ismini Süper Lig’e yazdıran Harb-İşspor, öncemi gün şampiyonluk kutlaması yaptı.

 

KUPAYI AYDIN VE AĞA VERDİ

Harb-İşspor’un önceki günkü yemeğine ASKF Başkanı murat Aydın ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da katıldı. ASKF Başkanı Aydın ile Ağa, uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Harb-İşspor’da kupasını verdiler. Başkan Aydın, bu şampiyonlukta emeği geçen başta Yönetim kurulu olmak üzere, teknik ekip ve futbolcuları kutladı. Geceye Harb-İş sendika Başkanı Turan Yıldız, yönetim kurulu üyeleri Korkut Gökbayrak, Nusret Subaşı ve Remzi Köstence de yer aldı. Başkan Yıldız, başarıda emeği geçenleri kutladı.

BAŞKAN BULUT, “KISA SÜREDE BÜYÜK İŞ BAŞARDIK”

Harb-İşspor Başkanı Selami Bulut göreve geldikten sonra önemli işler yaptıklarını belirterek, “Biz bir aileyiz diye çıktığımız yirmi bir ay gibi kısa bir sürede, iki şampiyonluk yaşadık, Süper Lig’e yükseldik. Yönetim olarak görevimizi yaptık. Teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimizde görevlerine layıkıyla yerine getirip, bu kupayı bize kazandırdılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Genel 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.