LASTİK İŞ
ismail

HARB-İŞ SÖZLEŞME TASLAĞINI HAZIRLADI

Ekonomi 12.01.2017 - 09:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HARB-İŞ SÖZLEŞME TASLAĞINI HAZIRLADI

Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası Gölcük Şubesi 2017 1 Mart sözleşme taslağını oluşturdu ve Danışma toplantısında Kurul üyelerine bilgilendirildi.

Gölcük Tersane işçilerini kapsayan 2017 - 1 Mart sözleşme görüşmeleri başlayacak olması nedeniyle Kocaeli Türk Harb-İş Gölcük Şubesi tarafından Tersane işyerlerinde yapılan anketlerden oluşturulan taslak görüşmeleri tamamlandı.  Türk Harb-İş Sendikasında önceki gece sendika binasında Danışma Kurulu 2017 1 Mart Özleşme görüşmeleri başlamasıyla birlikte oluşturulan taslak hakkında bilgi toplantısı öncesinde kurul üyelerine pilav et ikramında bulundular.  36 MADDE DE DEĞİŞİLİK Gölcük Tersane işçileri iş yerlerinde yapılan anketler sonucunda 36 madde de değişiklikler yapılırken 3 ilave geçici madde eklendi, Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi sendika binasında Danışma kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve oluşturulan sözleşme taslağı hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  KURUL ÜYELERİ İŞÇİLERE ANLATACAK Önceki gece Sendika binasında Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sendika Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi oluşturulan sözleşme taslağı hakkında bilgi verirken bu taslak hakkında işçilerle paylaşılması konusunda bilgi verdi.
Kocaeli Türk Harb-İş Sendikası Gölcük Şubesi 2017 1 Mart sözleşme taslağını oluşturdu ve Danışma toplantısında Kurul üyelerine bilgilendirildi.

Gölcük Tersane işçilerini kapsayan 2017 - 1 Mart sözleşme görüşmeleri başlayacak olması nedeniyle Kocaeli Türk Harb-İş Gölcük Şubesi tarafından Tersane işyerlerinde yapılan anketlerden oluşturulan taslak görüşmeleri tamamlandı. 
Türk Harb-İş Sendikasında önceki gece sendika binasında Danışma Kurulu 2017 1 Mart Özleşme görüşmeleri başlamasıyla birlikte oluşturulan taslak hakkında bilgi toplantısı öncesinde kurul üyelerine pilav et ikramında bulundular. 
36 MADDE DE DEĞİŞİLİK
Gölcük Tersane işçileri iş yerlerinde yapılan anketler sonucunda 36 madde de değişiklikler yapılırken 3 ilave geçici madde eklendi, Şube Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi sendika binasında Danışma kurulu üyeleriyle bir araya geldi ve oluşturulan sözleşme taslağı hakkında bilgi alışverişinde bulundular. 
KURUL ÜYELERİ İŞÇİLERE ANLATACAK
Önceki gece Sendika binasında Danışma Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Sendika Başkanı Turhan Yıldız ve yönetimi oluşturulan sözleşme taslağı hakkında bilgi verirken bu taslak hakkında işçilerle paylaşılması konusunda bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.